Eve Online > Poradniki
Krążowniki EW czyli PvP dla noobów
Goomich:
--- Cytat: Yogos w Czerwiec 13, 2007, 13:02:53 ---Jedna uwaga Xarth jak dumpy to best named T1 bo mniej capa jedzą. I to aż o 1/3. A cap na shipach EW boli strasznie. O cpu nie wspomne.
--- Koniec cytatu ---
Podobnie jest z ECMami, best named są lepsze od tech2.
marioosh:
--- Cytuj ---Jeśli jesteś zdampowany i masz 2km locking range to zawsze możesz wypuścić drony i następna osoba, która Cię zaatakuje zostanie również zaatakowana przez drony. Locking range statku jest brany pod uwagę tylko gdy chcesz bezpośrednio "sterować" dronami wskazując im cele. To samo dotyczy jammerów.
--- Koniec cytatu ---
correct, chiałem tak napisać ale jakokś niezrozumiale wyszło :)
--- Cytuj ---Podobnie jest z ECMami, best named są lepsze od tech2.
--- Koniec cytatu ---
zgadza się, tylko że dampy t2 kosztują 900k a best t1 5mln..
Khan Soriano:
--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 13, 2007, 13:44:43 ---Co do tych dron vs dampy - to jak znajdę chwilę to przetestuję, bo nikt z kim rozmawiałem nie jest tego pewien na 100%.
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem pewien na 100%:P Sytuacja jest podobna jak z ECM, jezeli zdazysz wypuscic drony i wydac im rozkaz, a potem trafi cie EW to drony i tak robia swoje.
Dampy best named t1 (Phased Muon) kosztuja 'deczko' wiecej niz te 5m, ostatnio jak patrzylem 13m. Wszystko przez to ze t2 daja taki sam efekt wymagajac duuuzo wiecej cpu i capa. W praktyce powoduje to ze wsadzenie 2-3 t2 dampow na Pilgrima jest niemozliwe przy sensownej reszcie, natomiast Phased wejda idealnie.
misao:
taka uwaga. co do sensor boostow: mozna uzywac lowlotowej wersji ( slabszej... ale nieznerfowanej w trinity:P) nazywa sie tp bodajrze sensor boost amplifier
Xarthias:
W trinity się trochę w EW pozmieniało. Jak to ogarnę to zrobię update.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej