Eve Online > Poradniki
Jak zacząć grę
zbigniewcichon:
ArchenTheGreat jasne nauka angielskiego najlepsza jest tylko że zajmuje czas no i w moim wieku nie tak łatwo się uczy. Innego wyjścia nie ma bo ta gra jest jednak bardzo złożona z braku obszernego manuala w w języku polskim
zostaje rezygnacja albo posiłkowanie się translatorem tylko że efekty są czasami mierne. No chyba że znajdzie się dobry anglista co przetłumaczy oficjalny manual lub powstanie polska wersja EVE. Ja grając chciałbym rozumieć co robie i co się dzieje.
partridge:
hehe chesz sie nauczyc jezyka zawsze mozesz wyjechac na zmywak do Londynu :)
zbigniewcichon:
Mam mały własny biznes w Polsce więc mi się nie opłaca
tłumaczenie translatora ( ponoć najlepszy ) :
"Jesteś pracownikiem jednego ze zbiorowych / wojskowe władze w WIGILII. Twój wybór wyścigu i nauka
określa twoje zatrudnienie startu, ale stamtąd jesteś uwolnić, by wybrać jakąkolwiek z miriada
zatrudnienia możliwości we wrzechświecie.
Jesteś usytuowanym w jednym imperia czterech znanych wyścigów. Jesteś Amarr, Caldari, Minmatar lub Gallente i
umieszczasz w sercu kontrolowanej przestrzeni twojego Imperium nazywanej."
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Zbigniew Cichoń w Czerwiec 09, 2007, 15:05:38 ---ArchenTheGreat jasne nauka angielskiego najlepsza jest tylko że zajmuje czas no i w moim wieku nie tak łatwo się uczy. Innego wyjścia nie ma bo ta gra jest jednak bardzo złożona z braku obszernego manuala w w języku polskim
zostaje rezygnacja albo posiłkowanie się translatorem tylko że efekty są czasami mierne. No chyba że znajdzie się dobry anglista co przetłumaczy oficjalny manual lub powstanie polska wersja EVE. Ja grając chciałbym rozumieć co robie i co się dzieje.
--- Koniec cytatu ---
Na naukę nigdy nie jest za późno. Chodziło mi nie o to abyś rezygnował z gry ale raczej grając podszkolił swój angielski.
zbigniewcichon:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Czerwiec 09, 2007, 19:45:43 ---
--- Cytat: Zbigniew Cichoń w Czerwiec 09, 2007, 15:05:38 ---ArchenTheGreat jasne nauka angielskiego najlepsza jest tylko że zajmuje czas no i w moim wieku nie tak łatwo się uczy. Innego wyjścia nie ma bo ta gra jest jednak bardzo złożona z braku obszernego manuala w w języku polskim
--- Koniec cytatu ---
Na naukę nigdy nie jest za późno. Chodziło mi nie o to abyś rezygnował z gry ale raczej grając podszkolił swój angielski.
--- Koniec cytatu ---
I to robię:) małymi kroczkami idę do przodu, zainstalowałem nawet nowy translator pomału zaznaję się s interfejsem i sterowaniem w grze. To też jest fajne :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej