Eve Online > Dyskusje ogólne
pomocy!!!
Vexx:
Napisalem moze gdzies ze gram na priv serwerach? Ggdybym mial czekac az na privach bedzie nowa rasa mineloby z 2 lata. Xarthias tak trudno czytac ze zrozumieniem ziom?
@Trybiq udalo sie wczoraj polaczyc, zrobilem postac i wszedlem do gry, jakos nie mialem pojecia co mam robic wiec polatalem i poszedlem spac. Dzis jakis nowy patch pobralo i dalej nie chce sie polaczyc. :/ Wyskoczylo "connection to server lost". Nie chce sie tak szybko poddawac, wiem ze gra jest wymagajaca, juz w samych opcjach mozna sie pogubic. :P
Diablo to cRPG lub H'n'S jak kto woli, EVE MMOSS, GW MMO, L2 MMORPG,...
Dziekuje. ;D
acqiuring bulk data <--- po tym sie ma polaczyc? bo u mnie jakos nie bardzo chce :P
BTW Nie poddam sie! O0
Trzeba jakies konkretne porty miec odblokowane? Wiem tylko tyle, ze mam poblokowane p2p. :/
Vexx:
Tak Albi, te wszystkie gry sa w jakims stopniu MMORPG ale ludzie powymyslali dla nich bardziej wlasciwsze nazewnictwo zeby powstaly podkategorie.
Jeszcze raz pytam "Trzeba jakies konkretne porty miec odblokowane? Wiem tylko tyle, ze mam poblokowane p2p. :/"
Czekam 10 minut ponad az wyskakuje ze nei moglo sie polaczyc z serwerem. :(
Xarthias:
--- Cytat: Vexx w Lipiec 25, 2007, 15:44:19 ---Napisalem moze gdzies ze gram na priv serwerach? Ggdybym mial czekac az na privach bedzie nowa rasa mineloby z 2 lata. Xarthias tak trudno czytac ze zrozumieniem ziom?
--- Koniec cytatu ---
I to jedyny powód? Lol.
A ziomów to sobie u siebie na osiedlu szukaj.
Tak, trzeba mieć odblokowany port tcp 26000.
Vexx:
Nie mieszkam na osiedlu. Po chuj mnie wyzywaszod ziomow, a potem gdy ja odpowiem tak jak ty to walisz foche? Do tego nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i masz bujna fantazje. Pora dorosnac.
Dzieki za info dotyczace portu.
Jak mnie zestrzelil jakis statek i zostala kapsula to co mam zrobic? :/
NeX:
Jak cię zestrzelili, to wracaj podem do stacji. Dostaniesz nowy treningowy ship o ile nie masz tam lepszego i tyle.
Co do ziomów, to wyluzujcie panowie i uznajcie sprawę za niebyłą, bo po pierwsze klimat robi się z dupy wyjęty, a po drugie naprawdę chłopak z ziomami bezpośrednio nie wyjeżdżał, więc nie warto rozdmuchiwać kolejnych postów i to nie jego ponad ich prawdziwą treść. :-\
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej