Eve Online > Dyskusje ogólne
pomocy!!!
Yagofish:
Tutorial, a real szybko zweryfikuje co się nauczyłeś....
Vexx:
Mam Eve: Revelation z CDA, zainstalowalem an dysku D. Dostalem na maila konto traialowe. Odpalilem gre z ikonki ktora utworzylo na pulpicie, pobralo patcha, podejzewam najnowszego. Pisze LOGGING IN, a malymi literkami acquaring bulk data i czekamn tak 10 minut nic sie nie dzieje. :/
Na dole pisze VERSION: 3.21.35106
Wie ktos co mam zrobic? To ja cos zle zrobilem czy tworcy tej gry sa tak zryci twierdzac, ze juz maja kupe kasy to walic moga nowych graczy?
Ellaine:
Na poczatku te bulk data moze sie dlugo ladowac.
future:
???
1. Uważaj na słownictwo - to nie jest twoje podwórko, a my nie jesteśmy twoimi "ziomami"...
2. Może coś więcej napisałbyś o swoim sprzęcie? Np. jaką masz specyfikację? Ta gra jest bardzo pamięciożerna - na słabym komputerze uruchamia się z 30 minut. Ale naprawdę to powodów mogą być setki...
3. Spróbuj zainstalować klienta na nowo - lepiej tego ściągniętego ze strony eve-
Vexx:
@Albi
Tak ale potem wyskakuje jakis komunikat i sie nie laczy.
@Future
1. Uwazam na slownictwo nikogo nie obrazilem, to bylo pytanie , a nie stwierdzenie jak by sie czytalo ze zrozumieniem to doszloby sie do takiego wniosku. BTW Nie kazdy musi byc jakims ziomalem akurat z ta subkultura mam malo wspolnego. :/
2. ABIT KN9, AMD Athlon 3800+ DUALCORE, Palit GeForce 7600 GS 256 MB DDR3, 1024 MB RAM DDR 2...
3. Poprubuje z tym i sciagne nowego. Chociaz nie wiem czy sie oplaca podobno gra rewelacyjna nie jest. :/
BTW Ikonka EVE wyglada super! :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej