Eve Online > Dyskusje ogólne

pomocy!!!

<< < (4/11) > >>

SOT:

--- Cytat: korpusz w Czerwiec 04, 2007, 13:59:05 ---Chyba ktos sobie jaja robi ??

EDIT
Mam nadzieje ze ktos sobie jaja robi... :uglystupid2:

EDIT 2
Zeby nie bylo, ze "noobkow" traktuje jak idiotow.

SOT wez sobie do serca rady apropo tutoriala, jak go UWAZNIE przejdziesz to i Ty i my będziemy mniej nerwowi. Radze na spokojnie podejść do EVE bo na szybko to sobie jedynie kuku zrobisz. Niestety w EVE nie ma hop siup skopmy pare dup bo mam 1 dzien i latam Ibis of DoomTM.

--- Koniec cytatu ---

dizęki za rady napewno się przydadzą  :) 8) :)

misao:
tutorial w eve to jeden z najlepszych tutoriali jakie zroniono. KOmpleksowo i lopatologicznuie zapoznaje z interejsem, z gra... potem polecam robic misje od agenta na stacji nna ktorej zaczoles gre ( divisioon event bodajrze) po paru h bedziesz spokowjnie wiedziec podstawy. a potem zjnajdz korpa w ktorym naucza cie czym naprawde jest eve...

Sambor:
Zachciało mi sie wrocic do EVE a tu dupa. Konto jest bo wygenerowalem sobie linka do odzyskania hasla ale po kliknieciu w link resetujacy haslo dostalem komunikat:
Reset password

Your password could not be reset. The url you followed is either incorrect, has been used or has expired.

Czy to znaczy, że mam od nowa zaczynać gre ? Jeśli tak to cóż trudno, podajcie mi link do 14 dniowego triala i zaczne od nowa :/

Kiedy chce stworzyc nowe konto to oczywiscie nie moge bo juz takie jest  :uglystupid2:

Voulture:
Trzeba by zaplacic chyba, bo ci sie po prostu waznosc konta skonczyla ;)

Tau:

--- Cytat: Sambor w Lipiec 07, 2007, 17:54:49 --- Jeśli tak to cóż trudno, podajcie mi link do 14 dniowego triala i zaczne od nowa :/
--- Koniec cytatu ---

Otwórz oczy i skieruj na lewą dolną stronę monitora.

--- Cytat: Sambor w Lipiec 07, 2007, 17:54:49 ---Kiedy chce stworzyc nowe konto to oczywiscie nie moge bo juz takie jest  :uglystupid2:

--- Koniec cytatu ---

Może zmień nazwę konta ?  :embarassed:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej