Eve Online > Dyskusje ogólne

Minmatarskie kulki

<< < (4/5) > >>

Ellaine:
Tracking computery choc biedne i nie docenione, maja duzo wiekszy bonus do tracking niz enchancery chociaz taki sam mniej wiecej do optimala, wiec 2 computery powinny byc lepsze niz computer i 2 enchancery.
A do tego, nie wszyscy o tym wiedza, ale jest opcja uzycia amunicji T1 zamiast T2 z minus milion do trackingu :)
A do tego są webber drony.

LordJohny:

--- Cytat: Albi w Czerwiec 07, 2007, 17:34:54 ---(...)A do tego są webber drony.

--- Koniec cytatu ---

jasne ciesze sie ze wspomniales w nawiazaniu do sniper fitow;]

LosBekoczoS:
Ok bo juz nie zwytrzymalem z rana ( to przez ten upał  :D )

Ironia ON

Niestety Minmatarskie projectle sa upindolone tak bardzo ze chodzbym mial i 100000000 low slotow 100000000 med slotow i do tego brack stack penalty to i tak dalej pewnie z 100km nie trafil bym w nic co niejest wielkosci cruza.

Ironia OFF

Naprawde prosze nie opowiadajcie mi tu o tracking enchantach tracking cpu i wszelakich innych modulach. Spedzilem 3 h probojac wycisnac cos sesownego z munina i DUPA jak dobry tracking wychodzil to zasieg 70km jak wychodzilo 130km zasieg to tracking nie pozwalal zabic prawie nic co nie bylo BS. I blagam prosze nie mowmy o web dronach przy fitach snajperskich Mkey ?

Ellaine:
Eee, no dobra, nie zauwazylem snajperskosci tu.

Konrad:
nie miałem problemu z trafianiem cruzerów z 720mm na sleipnirze, nie wiem czym to się rózni od munina oprócz bonusu do falloff zamiast optimal, ale wchodziło jak się patrzy z emp,phased itp, nawet z quake na odległość około 20-40km

muninem nigdy nie latałem ale chyba nie powinno być znacznej róznicy poza dps

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej