Eve Online > Dyskusje ogólne

Koniec Goonsow (?)

<< < (4/7) > >>

Tynstar:
ale jazda.....mi sie podoba  >:D >:D >:D

Ethel Wynn:

--- Cytat: Xeovar w Maj 30, 2007, 14:08:55 ---. Przykre tez ze sa ludzie, sorry debile, ktorym sie chce robic taki syf. Bo sorry ale to syf, a jak ktos realnie wierzy ze CCP celowo pomaga jakijs konkretnej in-game organizacji to niech sie od razu sie zglosi do Tworek czy innego Kobierzyna.  Choc przy takich sklonnosciach do mitomanii, moze lepiej taka osobe namowic do zastrzelenia kaczki albo dwoch, przynajmniej umrze z pozytkiem......

--- Koniec cytatu ---

A ty masz gościu pojęcie o czymkolwiek lol, potrafisz tylko rzuciać gównem na forum. Już widze jakie  masz skłonności po tych twoich wybintych wypowiedziach. Normalnie bym tego nie komentował, ale na takich jak Ty szkoda nawet ammo.

Xeovar:

--- Cytat: Ethel Wynn w Czerwiec 21, 2007, 13:15:01 ---
--- Cytat: Xeovar w Maj 30, 2007, 14:08:55 ---. Przykre tez ze sa ludzie, sorry debile, ktorym sie chce robic taki syf. Bo sorry ale to syf, a jak ktos realnie wierzy ze CCP celowo pomaga jakijs konkretnej in-game organizacji to niech sie od razu sie zglosi do Tworek czy innego Kobierzyna.  Choc przy takich sklonnosciach do mitomanii, moze lepiej taka osobe namowic do zastrzelenia kaczki albo dwoch, przynajmniej umrze z pozytkiem......

--- Koniec cytatu ---

A ty masz gościu pojęcie o czymkolwiek lol, potrafisz tylko rzuciać gównem na forum. Już widze jakie  masz skłonności po tych twoich wybintych wypowiedziach. Normalnie bym tego nie komentował, ale na takich jak Ty szkoda nawet ammo.

--- Koniec cytatu ---

Hahahahahaha. Ale z fajnie zajechales. Flame powyzej nie byl skierowany do nikogo personalnie tylko globalnie do wszystkich - i prawda jest ze wiekszosc ludzi to debile, tylko 5% populacji ma iq powyzej 120 a tylko 50% w okolicach klasyfikujacych ich na rozgarnietych. Z reszta nie trzeba tego udowadniac wystarczy popatrzyc co ludzkosc robi ze swoja jedyna planeta, samymi soba oraz kto nami rzadzi.
Czepiasz sie mojej wypowiedzi ktora celowo byla taka jaka byla, i jak ktos nie rozumie jej znaczenia, to znaczy ze
nie spelnia zadnego z ponizszych warunkow:
a) gral w mmo dluzej niz 2 lata i interesowal sie tworzacymi sie tam ukladami miedzyludzkimi oraz mechanikami spolecznymi
b) ma jakiekolwiek pojecie o socjologii i psychologii tlumow
c) nie jest moherem, zwolennikiem zakladania na glowe kapeluszy z folii aluminiowej, wyborca PISu lub dresem
d) posiada odrobine zdrowego rozsadku i umiejetnosc myslenia i nie ulegania masom.

PS. Nie znam cie, wali mnie kim jestes, i zupelnie nie czaje czemu nagle postanowiles sie dowalic do mnie, jakbym obrazil twoja matke. Widac sie poczuwasz na adresata tej wypowiedzi, a w tym wypadku jest mi niezmiernie przykro.........

PS2. Z tego co wiem to miejsce (centrala) sluzy wlasnie do tego zeby sobie poflejmowac. Co niniejszym acz sporadycznie czynie, jak sie trafi jakis dobry powod - dobry, znaczy nie personalny.

PS3. Od PS2 sa wyjatki, jezeli to ktos personalnie flejmuje np mnie :D

Ellaine:

--- Cytat: Xeovar w Czerwiec 21, 2007, 14:13:08 ---Hahahahahaha. Ale z fajnie zajechales. Flame powyzej nie byl skierowany do nikogo personalnie tylko globalnie do wszystkich
--- Koniec cytatu ---
To niezle, bo wygladal jak skierowany do goonsow szerzacych panike ;)

--- Cytuj ---Z reszta nie trzeba tego udowadniac wystarczy popatrzyc co ludzkosc robi ze swoja jedyna planeta,
--- Koniec cytatu ---
Postepowanie nieekologiczne zdarza sie tak samo ludziom inteligentnym co nie i inteligencja nie implikuje troski o przyrode, ergo, brak troski o przyrode nie dowodzi powszechnej glupoty :)

--- Cytuj ---samymi soba
--- Koniec cytatu ---
Postepowanie nieetyczne zdarza sie tak samo ludziom inteligentnym co nie i inteligencja nie implikuje troski o innych ludzi ani o siebie, ergo brak troski o ludzi nie dowodzi powszechnej glupoty :)

--- Cytuj ---oraz kto nami rzadzi.
--- Koniec cytatu ---
Glupie decyzje i poglady polityczne zdarzaja sie prawie tak samo ludziom inteligentnym co nie i inteligencja nie implikuje politycznej intuicji i wlasciwych wyborow, ergo, nawet gryby rzadzily nami trole bagienne, nie dowodziloby to powszechnej glupoty :)

Owszem ludzie sa generalnie glupi, ale Twoja argumentacja to popierajaca też  :crazy2:

Ethel Wynn:

--- Cytat: Xeovar w Czerwiec 21, 2007, 14:13:08 ---
PS. Nie znam cie, wali mnie kim jestes, i zupelnie nie czaje czemu nagle postanowiles sie dowalic do mnie, jakbym obrazil twoja matke. Widac sie poczuwasz na adresata tej wypowiedzi, a w tym wypadku jest mi niezmiernie przykro.........

--- Koniec cytatu ---

bo lubie sobie poflejmować ? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej