Eve Online > Dyskusje ogólne

BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP

<< < (16/35) > >>

Yogos:
Oj Tynstar ale na niego wjechałeś co ci sie tak nie podoba ? Ma zmienić standy bo Ci się nie podobają ? Jest w Fatal który jest dobrym sojuszem znam paru ludzi stamtąd z czasów dronkowa i to bardzo w porządku ludzie. A standy mają jakie mają bo są ex LV. Polecieli sobie do dronkowa postawili własny Outpost to sie zleciała chmara bydła i go odbiła. I jakoś sie nie pierdolili tylko wyskoczyli 4:1 albo nawet 5:1 Ion tam też było i wałczyło to wiem co mówie. I to byli dokładnie wasi koledzy z koalicji. To jak koalicja napierdala im outposta to co mają zrobić podziękować wam ? Odrazu w podskokach ustawić BoBa na -10 bo TY tak mówisz. Weź sie palnij w łeb bo ja kurwa nie lubie takiej hipokryzji.

"Nie napinaj sie" człowiek sie normalnie odezwał a ty do niego "nie napinaj sie" sam spuść z tonu i wyluzuj.
Hasła slogany i hipokryzja z tym mi sie obecnie kojarzy D2. Ruskich szanuje o wiele bardziej niż Was. <zyga>

Tynstar:
a ja szanuje tylko siebie a d2 mam w dupie jeśli o to chodzi bo są słabi i jestem w stanie to przyznać

nie lubię po prostu jak ktoś próbuje zaciemniać sytuację i wybiela przekryty... 

vulor:
Pójscie pod prąd nie polega na czekaniu, aż prąd zmieni kierunek.

Yogos:
Sorry za poprzedniego posta, coś dzisiaj wkurwiony od rana chodze i tak palnąłem.

Przekręty są w każdym MMO i tu też. Zaprzeczać nie ma sensu ale ja uważam że jest tak jak mówi Albi paru pustaków wolontariuszy na GM robi wałki a nie CCP. Winą CCP jest to że ich krótko za ryj nie weźmie i nie skróci tego.

Co do wybielania BoBa to wałki trzeba skrócić ale też nie mówmy że wygrał tyle bitew tylko dlatego że jest BoD i devsi mu na każdym kroku pomagają. Są zajebiście zorganizowani i mają dobrych pvperów.

Outpost nie przynosi miliardów dziennie. Szczególnie że u BoBa stoją puste. Kase to robiły outposty LV w Omist za czasów DSA gdzie siedziało w regionie prawie 1.5k ludzi a podatek na rafinacje był 20%.

Co do wojny to Omist i Tenferis to była sielanka. Ona sie toczyła w Detroid i dalej na północy. Bo potem to LV popłynęła szybko szczególnie po stracie baby tytana i stoczni w JV

Hastrabull:
LV odpuscil, jak ktos napisal, obrazil sie bo CCP 'pozwolilo' rozwalic naszego baby tytana. Obrazil sie i wycofal praktycznie bez walki. wiem, co mowie bo bylem w samym srodku tego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej