Eve Online > Poradniki

Poradnik - Fleet Command

<< < (4/6) > >>

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Wuzel w Maj 17, 2007, 21:52:23 ---A ja jestem ciekaw po jaką cholerę są skille Fleet i Wing command. Po co robić te skille (szczególnie, że do FC trzeba zrobić winga z rank 8 ), skoro nawet bez nich moge dowodzić skrzydłem/flotą i to bez ograniczeń. Mam wing command 2 lvl, a bez problemu tworzyłem i dowodziłem 3 squadowym gangiem. WTF?

--- Koniec cytatu ---

Bez nich nie dajesz bonusów z gang skilli i gang modów.

wuzel:
Tak podejrzewałem... Dzięki :)

Hastrabull:

--- Cytat: Mighty Baz w Maj 17, 2007, 18:24:26 ---
--- Cytat: Albi (była Ellaine) w Maj 17, 2007, 17:17:35 ---Ludzie ktorzy dowodza flotami po 300 z czapki sie nie biorą i ...Do takich rzeczy dochodzi się samemu.
--- Koniec cytatu ---

niom wlasnie...

jesli brales udzial w bitwach , gdzie lata sobie na jedym spotcie kilkaset shipow, dowodzenie taktyczne nie ma sensu...duzo wczesniej rozdaje sie zadania, co kto..ew kogo ma klepac czy dampowac...itd....bardzo ciezko jest poprawnie i "w czasie rzeczywistym" dowodzic duza flota.

wlasnie przez takie gadanie o tym ze fleet commander ma dowodzic , bedac sam zaangazowanym w bitwie stracilismy 83 bs, calkiem bez sensu...bo koles dal komende , ktora mialaby sens jakas minute wczesniej...ze wzgledu na lagi...na naszym alliancowym forum tez wielu doswiadczonych graczy przyznalo racje...ze pzrez lagi warto brac to pod uwage

zreszta sam ustaw sie choc raz poza bitwa na ss, otworz mape sys, jesli ustawisz settings poprawnie widzisz wszystko, o ile masz scoutow w roznych miejscach, do tego dochodza meldunki TS czy venta

w mniejszych grupach calkowicie jestem za , aby fleet comm latal razem z flota

w ogole mnie zirytowala Twoja uwaga ze to nie jest poradnik dla takich " nie z czapki" - owszem nie jest, intencja autora zapewno bylo usystematyzowanie wiedzy dla "noob fleet commander", do ktorych tez w sumie moge sie zaliczyc...

--- Koniec cytatu ---

Baz, przykro mi ale nie masz racji. FC nigdy nie siedzi w safespocie (przynajmniej ja ani nikt kogo znam tak nie robi, nawet w wielkich bitwach. Rozkazy nie sa tez rozdawane przed walka. Owszem, mozna przyjac zalozenia pt dready wala w posa a reszta ich broni, ale to tyle. Co ta reszta ma dokladnie robic, trzeba mowic na biezaco, inaczej ludzie sie gubia, robi sie burdel i flota traci 'focus' i sile ognia.

Co do drugiego stwierdzenia, to tak. poradnik jest dla poczatkujacych, ktorzy maja ochote pobawic sie na troche innym poziomie niz dotychczas.

MightyBaz:
nie upieram...kazdy powinien sam sprobowac roznych sposobow prowadzenia floty...

btw gdzie twoje sliczne zdjecie pod Twoim nickiem? chcialem sobie druknac i powiesic w intymnym miejscu :smitten:taka piekna kobieta  :D

niom ale na powaznie pomysl na takiego guide uwazam za super

Rhovana:

--- Cytat: Mighty Baz w Maj 18, 2007, 13:35:12 ---gdzie twoje sliczne zdjecie pod Twoim nickiem? chcialem sobie druknac i powiesic w intymnym miejscu

--- Koniec cytatu ---
buhahahahaha rotfl  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: baz ty chcesz mnie zabić?? pils miej litość :2funny: :2funny: :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej