Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE w CD Action 05-2007

<< < (12/13) > >>

wuzel:
Po pierwsze "wszedłem".
Po drugie, search nie boli.
Po trzecie: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4290.0 (Mona, tu twój link pasuje :P ).
Po czwarte - witaj :P

Jcdx:
A propos recenzji MMO - ludzie z lotr-online.pl napisali korekte recki LotRO i poslali do CDA... bo tam to dopiero nabzdurzono.

Ech, tesknie za moimi kochanymi ŚGK, Resetem, TS i SS... Co bylo nie wroci niestety. Dzisiejsze spoleczenstwo to glownie kultura obrazkowa - coraz wiecej odbiorcow preferuje prase typu "komputer swiat costam"

Tau:
Recenzja bardzo pobieżna, autor widać, że nie chciał walnąć jakiegoś większego byka i pokazać swoją powierzchowną znajomość EVE - ale whatever, dobrze, że się ta recka w ogóle ukazała.

litestep:
Cieszcie się, że przynajmniej napisali, że gra toczy się w kosmosie. Wiele lat do tego czegoś nie zaglądałem ale CDA zapisało mi się w pamięci jako coś co publikuje recki: na podstawie materiałów producenta, nie widząc gry na oczy, lub na podstawie wczesnej bety :P

Karp:
Wiecie jestem tu nowy i akurat o Eve wiem mniej niż recenzent z CDA, ale chyba wlaśnie w recenzji chodzi o to, żeby nakreślić jakoś obraz gry przed czytelnikiem. Poza tym recenzant ma prawo do subiektywnej oceny z tej prostej przyczyny ze jest recenzantem i moze sobie napisać ze wedlug niego to np eve jest slaba bo mało akcji albo coś takiego (zmyślam). Aha no i postawcie się na miejcu takiego człowieka. On miał mało czasu na przetestowanie tej gry i to nie jego wina. Napisał recenzje z perspektywy nooba bo też do nich ona jest kierowana i uważam, że recenzja jest pozytywna bo ja się tą grą zainteresowałem. Poza tym czemu robicie z siebie takich elitarnych graczy. Eve to tak samo jak Wow i inne tego typu gry czysta rozrywka. Równie dobrze ktoś grający w szachy mogłby powiedzieć, że jesteście dzieciaki bo gracie w to prymitywne eve a w szachach to tyle możliwości. Zawsze jest jeszcze mensa :). Troche pokory kurde. To, że ktoś gra w Wowa to też nie znaczy, że jego umysł by nie podołał trudniejszym grom. On ma po prostu taki kaprys i gra w Wowa :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej