Eve Online > Dyskusje ogólne

Provi ..w ogniu

<< < (6/6)

MightyBaz:
tak przy okazji powiem, ze transporty U'K nie sa atakowane, mam na mysli haulerow wywozacych swoje klamoty z 9U. Nie wiem jak wam , ale dla mnie CVA jest alliancem z prawdziwa klasa.

Gregorius:
respect :-)

Baz, a jak to jest z klimatem rpg w sojuszu ? (czy to tylko z nazwy jest rpg ?, czy może na ally są "klimatyczne gadki" ?)

vulor:

--- Cytat: Mighty Baz w Czerwiec 11, 2007, 08:43:57 ---tak przy okazji powiem, ze transporty U'K nie sa atakowane, mam na mysli haulerow wywozacych swoje klamoty z 9U. Nie wiem jak wam , ale dla mnie CVA jest alliancem z prawdziwa klasa.

--- Koniec cytatu ---
Klasyczny przykład rozpierdalania sojuszu "od środka".

Każdy może bezpiecznie wrócić do empire, pod warunkiem, że zrobi to teraz i nie będzie wspierał swojego sojuszu w dalszej walce.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Vulor w Czerwiec 11, 2007, 09:05:43 ---
--- Cytat: Mighty Baz w Czerwiec 11, 2007, 08:43:57 ---tak przy okazji powiem, ze transporty U'K nie sa atakowane, mam na mysli haulerow wywozacych swoje klamoty z 9U. Nie wiem jak wam , ale dla mnie CVA jest alliancem z prawdziwa klasa.

--- Koniec cytatu ---
Klasyczny przykład rozpierdalania sojuszu "od środka".

Każdy może bezpiecznie wrócić do empire, pod warunkiem, że zrobi to teraz i nie będzie wspierał swojego sojuszu w dalszej walce.

--- Koniec cytatu ---

Biorąc pod uwage nieweryfikowalność takiego warunku uważam, że jest to ładny gest ze strony CVA. W końcu wystarczy jeden alt we frachtowcu aby bezpiecznie ewakuować całe UK. Cała reszta nie musi podpisywać "lojalki".

MightyBaz:

--- Cytat: Gregorius w Czerwiec 11, 2007, 09:00:22 ---respect :-)

Baz, a jak to jest z klimatem rpg w sojuszu ? (czy to tylko z nazwy jest rpg ?, czy może na ally są "klimatyczne gadki" ?)

--- Koniec cytatu ---

jak znasz english na tyle zeby gadac w klimatach rpg to spox, ale wydaje mi sie, po mniej wiecej miesiacu bycia w cva , ze role playing jest traktowane jako tlo do dzialan sojuszu - czyli nadaje sens grze - doskonaly przyklad pokazal Hardin w sowim epickim topicu na eve forum (patrz link   http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=532624 )
Natomiast czegos takiego jak "zalatany bebenek" to raczej na codzien nie ma. Wg mnie sa tylko 2 corpy , ktore powaznie traktuja rpg , to znaczy pisza historyjki, czasem cos gadaja na kanale...jednym z nich jest nasz Zakon.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej