Eve Online > Dyskusje ogólne

LAGFIELD vs battlefield

<< < (2/12) > >>

Ellaine:
Ja myślę ze np wyłączenie detekcji kolizji przy większych bitwach bardzo by pomogło. Ale nie pisze o tym na forum, bo jako programista wiem ile są warte takie mądre rady od ludzi którzy nie maja tak naprawdę pojęcia o szczegółach technicznych projektu.

MightyBaz:
nie wiem ile sa warte , bo nie jestem system architectem ani programista. i chyba nie ma to zadnego znaczenia dla kogos kto na tym sie zna. bo jesli dana propozycja naprowadzi na cos innego to juz jest sukces

LosBekoczoS:
Ja tam niechce krakac ale wydaje mi sie ze oni o tym wszystkim wiedza... jakies tam teorie maja jak to pokonac ale narazie najprostsza dlanich chyba jest metoda dokupowania kolejnych sprzetow. Tak wiem juz niektorzy mowia o eve MMOL a nie MMO.

Desert Rat:
Proste rozwiazanie na teraz to ograniczenie ilości ludzi w systemie - np. jak jest ponad 500 to gate nie wpuszcza tylko wypuszcza i trzeba poczekac az ktoś wyskoczy.....
Liczba 500 jest z kosmosu wzieta i trzebaby bylo wziac taka jaka na dzien dzisiejszy uciagna serwy ccp.
Niby ograniczy to "wielkosc bitew" ale w praktyce i tak to bedzie max sprzetowy, a w miare udoskonalania sprzetu powiekszali by liczbe graczy mogacych byc w 1 systemie.

Ellaine:
Nie do przyjecia bo prowadzi do calkowicie absurdalnych strategii;

"Dzisiaj bedziemy atakowali wroga stacje, nie chcemy zeby ktos nam przeszkadzal wiec prosze zeby kazdy zalogowal wszystkie swoje konta i polecial do systemu XYZ i sie wylogowal, a nastepnie jak najszybciej po downtime - zalogowal z powrotem - postawimy na wszelki wypadek POSa ktory bedzie chronil AFKujace shuttle w czasie oblezenia."

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej