wycinek rozmowy z typowego dnia GMa CCP...
- Czesc John
- Ellou Mike.. browarek przynioslem... mamy cos dzis ciekawego?
- Taaa kurwa.. niestety znowu jakies niedopchniete, przewrazliwione matoly przyslaly pare petycji, bo sie poczuly obrazone na localu..
- Ehh... ze tez kurwa nie potrafia sie sami soba zajac, badz swoimi problemami, tylko zwracaja dupe powaznym ludziom kurwa...
- Ano racja.. otworz mi butelke... ahhhh. dobre hehe... Ty wiesz, ja to mysle, ze niektorzy z nich to sie na nas kurwa uwzieli normalnie.. przypierdalaja sie z tymi petycjami za kare bo kurwa w Jita laga mial ktory minutowego i ma problemy z handlem...
- Albo traffica na gate i stracil swoje smieszne skarby z kerbira w 0.4 hehe jak go jacys piraci pojechali..
- Noo.. dobra dawaj jakas petycje.. co my tu kurwa mamy... hmmm... "Szanowne CCP. Dnia 3 maja o godzinie 13:25 zostalem obrazony przez gracza o nicku Yaramara. Na moje prosby o zaprzestanie inwektyw gracz wybuchl smiechem i urzyl duzo bardziej obrazliwych inwektyw dotyczacych mojej rodziny. Prosze o interwencje w tej sprawie. Do petycji dolaczam wklejona rozmowe pomiedzy nami. Jest ona po malazyjsku, wiec ponizej przedstawiam tlumaczenie. Z powazaniem Juzio."
- Hehehehe dobre... pokaz no to tlumaczenie, bo za chuj malazyjskiego nie znam...
- Buhahahaha... dobre, dobre... nie dziwie, ze sie tak gosc wkurwil.. zobaczmy no kanarka...
- No ten Juzio to jakis zasmarkany nobek, ty zobacz nawet on low-secu nie powachal... a nie sorry.. raz mial wlot do 0,4 ale go zestrzleli hehe.. ja pierdole, co za lamuch, ze takie osly graja w te gre hehe.. eh.. to jego juz 6ta petycja w podobnym temacie.. kurwa co za kapusiowaty chujek...
- No i dziwisz sie takiemu, ze sle kurwa petycje.. pewnie szerszy jest niz wyzszy, okulary -10 na kazdym szkle, nasmiewaja ie z niego wszyscy wiec rekompensuje se swoje problemy z reala kablowaniem wszystkich naokolo.. w grze moze wrezcie sie postawic i "im pokazac".. heh kurwa... powinno sie zdjecie podczas rejestracji dolaczac co by eliminowac takich zfrajerzonych chloptasiow z problemem kompensacyjny,...
- Buhehehe... dobra ale cos mu odpisac trza nie?
- No kurwa jasne.. Ty Mike wez odpisz bo mnie az rece swiezbia, zeby mu cos milego napisac..
- Dobra... znaczy sie trzymamy sie ustalonych wytucznych i zasad?
- Do chuja ta... no a jakzeby inaczej? co ty, kurwa chcesz zeby kto pomyslal, ze sie firma nie interesuje swoimi klientami? Mamy byc powazni i konkretni... klient nasz pan i te inne pierdolenia...
- Dobra... no to jadziem... hmm... " Drogi Graczu Juziu... Twoja petycja zostala rozpatrzona. Zwazywszy na fakt zlamania punktu 2.2 i 2.4 regulaminu Evetykiety przez gracza o nicku Yamarama zostanie on ukarany ostrzezniem a takze tygodniowym banem. Przepraszmy za zachowanie tego gracza, jednazke niestety nie mamy zadnego wplywu na zachowanie wszystkich graczy. Z powazaniem, EVE Gms"... seeend... no i poszlo... hehe jednego frajera mamy z glowy.... ok, od tego wysilku intelektualnego az mi w gardle zaschlo.. pierdolne se kolejnego browarka to mi przejdzie..
- Ty pierdolnales sie w nicku goscia... yaramara a nie Yamarama..
- Ups.. a jednej chuj z tym.. i tak ten cwel pewnie nie zauwazy.. hehe.. to co banujemy goscia?
- A po chuj... Kapus odleci z zachwytu juz po samej pozytywnej odpowiedzi.. dajmy chlopakowi pograc.. warninga mu mozemy wyslac... dobra zdrowko...
- No ba.. lusnim bo usmiem.. na pochybel ciotom i cwelom..
- Na pochybel... Ty wiesz co se pomyslalem..
- No?
- Jak wszedl ten EVEVoice czy jak to tam.. to dopiero sie zaczna petycje.. kurwa.. tylko ciekawie mnie jak oni dowody beda przedstawiac...
- no jak to. .beda nagrywac i slac pliki..
- O kurwa... i my to wszytsko bedziemy musieli odlsuchiwac.. chuj gdy po angielsku, ale gdy po jakims chinsku, albo kurwa polsku?
- No bedzie jazda.. bedzie... az mi sie pracowac odechcialo..