Eve Online > Dyskusje ogólne
Kultura gry i korporacje polish-only
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Lukis w Kwiecień 26, 2007, 15:04:00 ---Rob jak chcesz, albo jestes z nami albo przeciwko nam :)
...u nas masz juz przechlapane za szwedanie sie w konstelacji i za chec sciagniecia posow... i mam w dupie, ze to tylko gra :D
--- Koniec cytatu ---
Jeśli nie jesteś niebieski to zdecydowanie jestem przeciwko Tobie bo TRI ma NBSI.
--- Cytuj ---Nie wiem dlaczego, ale gdyby to ion core byl na miejscu tri to chyba nikt by nie byl do nich jakos zle nastawiony... poprostu byloby zabawnie :D
--- Koniec cytatu ---
Hmm... albo ja czegoś nie rozumiem albo z powyższego zdania wynika, że potrafisz się dobrze bawić tylko z Polakami.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Zolthar w Kwiecień 26, 2007, 15:07:54 ---Oj ale bym cie tępił gdybyś mieszkał na moim osiedlu Archen :D
--- Koniec cytatu ---
Wypada mi tylko cieszyć się, że nie mieszkam na Twoim osiedlu. Chociaż w zależności od tego co masz na myśli pisząc "tępił" mogłoby to być niezdrowe i dla Ciebie. ;)
Zolthar:
Archen właśnie widać jaki jesteś spięty weź masaża jakigoś normlalnie :P
--- Cytuj ---
Wypada mi tylko cieszyć się, że nie mieszkam na Twoim osiedlu. Chociaż w zależności od tego co masz na myśli pisząc "tępił" mogłoby to być niezdrowe i dla Ciebie.
--- Koniec cytatu ---
No ja wiem wiem 997 itp. często bym sobie browarka pił z komendantem :D czas odświeżyć znajomości :P
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Zolthar w Kwiecień 26, 2007, 15:18:00 ---Archen właśnie widać jaki jesteś spięty weź masaża jakigoś normlalnie :P
--- Koniec cytatu ---
Winię CCP, serwer powinien już dawno wstać a jeszcze leży.
Vic Brunner:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Kwiecień 26, 2007, 15:19:45 ---
--- Cytat: Zolthar w Kwiecień 26, 2007, 15:18:00 ---Archen właśnie widać jaki jesteś spięty weź masaża jakigoś normlalnie :P
--- Koniec cytatu ---
Winię CCP, serwer powinien już dawno wstać a jeszcze leży.
--- Koniec cytatu ---
a i stad ta frustracja....
browar pomoze, mowie Ci :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej