Eve Online > Dyskusje ogólne

Kultura gry i korporacje polish-only

<< < (4/27) > >>

ArchenTheGreat:

--- Cytat: marcoos w Kwiecień 26, 2007, 14:29:01 ---Żadne "nożyce" - napisałeś wyraźnie, że o nich chodzi:

--- Koniec cytatu ---

A prawda. Moja wina. Starałem się wyciąć wszystkie znaki identyfikacyjne ale ten przeoczyłem. Przepraszam.

Zolthar:
Kurde strasznie sztywny jesteś stary weź sie zluzuj wypi sete, walnij sztaha zobaczysz, że eve to gra a nie rl :P

marcoos:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Kwiecień 26, 2007, 14:30:57 ---
--- Cytat: marcoos w Kwiecień 26, 2007, 14:21:35 ---I musiałeś aż pisać petycję? Kablowanie też nie jest jakimś szczególnie chwalebnym czynem - jak już tak krytykujesz "przywary polaków"

--- Koniec cytatu ---

Kablowanie? Reagowanie na chamstwo nazywasz kablowaniem?

Największą trudnością w zwalczaniu takich zachowań jest ich powszechna akceptacja. Najprościej udać, że się nie widzi (blokowanie) prawda?

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem nawet jak używa się blokowania...
Wśród ludzi, z którymi latam panują inne zasady - jak ci ktoś podpadł to trzeba go zgankować (samemu, a najlepiej w grupie) - nikomu nie przychodzi do głowy poskarżyć się mamusi.... ups - GMowi

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Zolthar w Kwiecień 26, 2007, 14:29:40 ---Nie jest to jakos strasznie wymagane, ja w korporacji pilnuję aby smacku nie było jeśli ktoś smackuje dostaje po łbie, niestety czasem sie komuś wyrwie, generalnie mamy gdzieś co o nas mówią a zaręczam ci, że to nic co widziałeś wczoraj przy tym co my widzieliśmy w empire. Możecie sobie po nas smackować nas to szczyka i nie rusza :)

--- Koniec cytatu ---

No i tu chyba mamy problem z terminologią. Dla mnie smack to takie podszczypywanie się. Czyli nie mam problemu jeśli ktoś nawie mnie camperem, będzie twierdził, że potrafimy tylko blobić ludzi, nazwał tchórzem itp. Wyrażenie "zaraz go zrucham w dupę" nie mieści się jednak w tych granicach. To zwykłe chamstwo. Nie wiem... być może razi mnie to bardziej bo w moim ojczystym języku.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Zolthar w Kwiecień 26, 2007, 14:35:33 ---Kurde strasznie sztywny jesteś stary weź sie zluzuj wypi sete, walnij sztaha zobaczysz, że eve to gra a nie rl :P

--- Koniec cytatu ---

Gdy gram w szachy/karty/"dowolna inna gra" to też nie toleruję gdy przeciwnik proponuje "zruchać mi dupę".  ;)

Zapominasz, że gry online to forma kontaktu z innymi ludźmi. Oczywiście można przenosić do EVEa standardy "stadionowe" ale wolałbym te obowiązujące w bardziej cywilizowanych miejscach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej