Eve Online > Dyskusje ogólne

Kultura gry i korporacje polish-only

<< < (3/27) > >>

Zolthar:

--- Cytuj ---PS. Próbowałem sobie przełożyć tego chata na angielski i naprawdę nigdy nie spotkałem czegoś - choćby w zbliżeniu - tak agresywnego.
--- Koniec cytatu ---

Mało widziałeś zatem czyli ogólnie częściej w stacji siedzisz niż na froncie hm ? :)

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Zolthar w Kwiecień 26, 2007, 14:20:43 ---Trzeba byo poznac FatBallsa kolesia ten to dopiero smakował a z tego co wiem to Twoi koledzy z Tri przedwczoraj smackowali i wyzywali naszych ponad pół dnia podczas kampy posa NoQ więc heh po raz kolejny cosik ci ten PR nie wychodzi stary. Starasz sie być i uchodzić za kurturalnego (celowe literówki) ale serio to ci przynosi więcej śmiechu niż pożytku.

--- Koniec cytatu ---

Staram się tępić chamstwo wszędzie. Jeśli możesz to podeślij mi logi a porozmawiam z CEO poszczególnych korporacji.

marcoos:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Kwiecień 26, 2007, 14:24:08 ---Vic Brunner - Nie pisałem, że byli to piloci Coven. Pewnie zadziałała stara zasada: uderz w stół a nożyce sie odezwą.

--- Koniec cytatu ---

Żadne "nożyce" - napisałeś wyraźnie, że o nich chodzi:

"[ 2007.04.25 22:05:05 ] Pirx jr > o ile mogę zrozumieć odczuwaną przez coven presję to nie toleruję podobnych zachowań, ani w mojej korporacji ani poza nią, przynosisz wstyd wszystkim Polakom grającym w EVEa i pozwoliłem sobie poinformować o tym niegodnym zachowaniu game masterów"

Zolthar:
Nie jest to jakos strasznie wymagane, ja w korporacji pilnuję aby smacku nie było jeśli ktoś smackuje dostaje po łbie, niestety czasem sie komuś wyrwie, generalnie mamy gdzieś co o nas mówią a zaręczam ci, że to nic co widziałeś wczoraj przy tym co my widzieliśmy w empire. Możecie sobie po nas smackować nas to szczyka i nie rusza :)

ArchenTheGreat:

--- Cytat: marcoos w Kwiecień 26, 2007, 14:21:35 ---I musiałeś aż pisać petycję? Kablowanie też nie jest jakimś szczególnie chwalebnym czynem - jak już tak krytykujesz "przywary polaków"

--- Koniec cytatu ---

Kablowanie? Reagowanie na chamstwo nazywasz kablowaniem?

Największą trudnością w zwalczaniu takich zachowań jest ich powszechna akceptacja. Najprościej udać, że się nie widzi (blokowanie) prawda?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej