Eve Online > Dyskusje ogólne
boom demograficzny?
AngelMarc:
sytuacja o jakiej wspomnialem to byl tylko przyklad ze nie ma rzeczy niemozliwych i mozna wszystko przeskoczyc
[ sorki za prywatne wycieczki- dostalem od ciebie wtedy razem z 2 innymi "starymi" 30kk ]
ja rozumiem ze sa roznice, jakbysmy byli tacy sami to by bylo nuuuuudno :D
wiem wiem, to juz bylo ktos cos mowil, ale czemu nie?
niech mi ktos powie czemu nie, nie dlaczego to niemozliwe tylko dlaczego nie sprobowac?
jestesmy gorsi czycos?
wiem jestem noob i wogole, ale na ile gral w eve i ludzie beda zalezni od moich decyzji to bede sie staral i na pewno przekladal interes Polakow daleko bardziej, niz anglojezycznych przyjaciol
sprobuje, co mi szkodzi, moze sie uda
zreszta jak ktos powiedzial mi na trialu - " jak ci sie uda to jestes bardzie zwariowany niz wiekszosc co znam.." wiec staram sie zeby ludzie nie zmienili zdania :uglystupid2:
po prostu nastepnym razem niech nikt nie mowi ze sie nie da Polakowi :D
Konrad:
temat polskiego aliansu jest tak stary jak to forum i ta gra, dali byście sobie wreszcie spokój
Rhovana:
Angel ja kiedyś byłem otwarty i pełen nadzieji. Mocno wierzyłem że taki twór może powstać. Jednak czas jakiś spędzięłm w grze i jestem absolutnie przekonany że polskie community nie stworzy jednego wspólnego aliancu bo ludzie po prostu mają totalnie inne wizje. Miałem przyjemność być w C0VEN teraz jestem w ION i są to dwie totalnie różne bajki. Nie jestem przekonany że kiedykolwiek mogłoby dojść do fuzji. I bardzo dobrze ;) Lubię ludzi i w jednym i w drugim alliansie ale razem duża cześć z nich by sie pozabijała ;D IMO jest dobrze tak jak jest i nieszczególnie jest sens to zmieniać.
PS. Nie wiem czy jestem gotów spróbować alliansu w wydaniu Baza, ale mooooże kieeedyś ;D
Yogos:
Po pierwsze to że nie stworzyliśmy jednego polskiego aliansu jest jak najzupełniej normalne. To nie jest tak że w europie czy na świecie siedzą w jednym aliansie który ich zrzesza. Np. nie wszyscy brytole siedzą w UK Corp. i tak dalej. Nie szukajmy patologi gdzie ich niema ::) A co do ION i C0venu to po co to łączyć. Oni mają swoją wizję swoje standy które są często odzwierciedleniem swoich sympati, a my mamy swoje. Ja z BUFU czy królikami nigdy w gangu nie latałem a oni ze mną. Natomiast latałem z Fatalami czy LV i proste jest że na dzień dzisiejszy jest mi (pisze tylko za siebie w tym momencie) dużo bliżej do tych corpów niż do ludzi w C0ven, mimo że będę musiał zasuwać po angielsku. I dobrze przynajmniej sobie język poprawie, a gadki z włochami też są świetne czasem :uglystupid2: Natomiast nie mówmy że "nigdy" się nie połączymy. Nie wiadomo co będzie później. Z tego co wiem to sporo ION zna się z reala z C0venami, czy też grało np. razem w Ogame i od czasu do czasu sobie pogadają.
Ellaine:
Do schematu Voulture dodam ludzi ktorzy sa przystosowani do sojuszowego zycia ale sa w sojuszach calkiem niepolskich i jest im tam dobrze. U mnie w korpie jest 4 Polakow i jestem z tego AFAIK jedynym ktory wogole interaktuje z Polskim community.
Jak dla mnie, styl gry i sympatie wewnatrzgrowe sa ważniejsze niz narodowość pozagrowa, choc przyjemnie mi sie lata z Polakami. Dwa solidne sojusze z Polska wiekszoscia to tez fajna sprawa. Jesli kiedys jeden z nich pogada z Orbisem zeby ich nazwa pojawiala sie w materialach promocyjnych Eve w Polsce, i jeszcze przejmie Centrale albo zbuduje wiekszy otwarty portal spolecznosciowy niz Centrala, to po roku wchlaniania noobow ma szanse stac sie wielkim Polskim Sojuszem, przy ktorym mniejsze beda, no, mniejsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej