Eve Online > Dyskusje ogólne

boom demograficzny?

<< < (4/7) > >>

Ellaine:
Taki zorganizowany narod jak niemcy jest jeszcze bardziej rozproszony :)
Szczerze mowiac podejrzewam, ze wielkie narodowe sojusze rodza sie z masy krytycznej ludzi ktorzy slabo znaja angielski albo sa werbowani pozagrowo przez wlasnie ten sojusz (np w artkule promujacym Eve w popularnej w danym kraju gazetce jest wymieniona nazwa sojuszu).
Francuskich korporacji poza TCF jest jak mrowkow.
Np AAA zawiera cale hordy ruskich a nie jest czescia RA, choc w sumie zawsze stali mniej wiecej po tej samej stronie.
Niemcy z tego co wiem sa totalnie rozproszeni, mocno przeczac schematowi zorganizowanego i karnego narodu.

A ze Polacy sa po przeciwnych stronach to jak dla mnie bardzo dobrze. Jesli kiedys mi zaswita pragnienie bycia w polskim korpie lub sojuszu, mam wybor i moge isc za glosem serca i kierowac sie moimi sympatiami do BoBa i innego D2 albo RA (z tej calej bandy najbardziej lubie ostatnio RA ;)

AngelMarc:
 :laugh:
mimo wszystko czemu tego nie zrobic?  :buck2:

jeden polski sojusz, silny sprawny i tluczacy wszystkich pokolei

mamy polakow w tylu korpach ale zadnego porzadnego sojuszu wiec moze czas? >:D

pokazmy innym  - ".. Polak potrafi....." !! :2funny:

Rhovana:
heh ten temat już był przerabiany pare razy :P chyba ze chcesz flame wywołać ;D

Aeon Horax:

--- Cytat: AngelMarc w Kwiecień 25, 2007, 18:19:20 --- :laugh:
mimo wszystko czemu tego nie zrobic?  :buck2:

jeden polski sojusz, silny sprawny i tluczacy wszystkich pokolei

mamy polakow w tylu korpach ale zadnego porzadnego sojuszu wiec moze czas? >:D

pokazmy innym  - ".. Polak potrafi....." !! :2funny:

--- Koniec cytatu ---

:D :D :D

Widze ze moda na ...

--- Cytat: WolfSimon w Listopad 13, 2006, 15:50:57 ---...kolejnej ods?onie Mody na Polish Alliance, odcinek 3546 :D

--- Koniec cytatu ---

wraca jak bumerang, eghmm, troszke inaczej bo o tamtej pory sa juz dwa polskie alliance (a Baz zaklada trzeci  :D :D :D ) a teraz bedzie moda na polish titan, huehuehue

korpusz:
Może by tak stworzyc topic o Polskim Alliancie przypilnowac, zeby nie bylo w nim HC flejma?? i go przykleic, gdziekolwiek sie da co by mlodzi patrioci odrazu wiedzieli dlaczego nie :D

Co do boomu to ja wiem dlaczego to przez te emotki, moglbym godzinami sie gapic na te :D zapie****** oczka :D :D  :uglystupid2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej