Eve Online > Dyskusje ogólne

boom demograficzny?

<< < (3/7) > >>

Mikker:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 22, 2007, 13:22:09 ---Przez skromność nie biorę pod uwagę zmian, jakie zostały dokonane na stronie... ;)

--- Koniec cytatu ---
Heh biorac pod uwage jakeve-centrala rok temu wygladla ...jakas zmiana na lepsze jest ... chociaz nadal mozna do wygladu sie przyczepic (mnie wrecz odrzuca:P)...niesety to jedyna polska stronka o eve...

Dormio:

--- Cytat: Daniel w Kwiecień 24, 2007, 10:45:09 ---
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 22, 2007, 13:22:09 ---Przez skromność nie biorę pod uwagę zmian, jakie zostały dokonane na stronie... ;)

--- Koniec cytatu ---
Heh biorac pod uwage jakeve-centrala rok temu wygladla ...jakas zmiana na lepsze jest ... chociaz nadal mozna do wygladu sie przyczepic (mnie wrecz odrzuca:P)...niesety to jedyna polska stronka o eve...

--- Koniec cytatu ---
Za mało szukasz.

Dormio:

--- Cytat: Ireul Taar w Kwiecień 24, 2007, 12:41:28 ---za kiepsko pozycjonujesz  :D

--- Koniec cytatu ---
W ogóle tego nie robię i nie o to mi chodził Ireul  ;D

--- Cytat: Ireul Taar w Kwiecień 24, 2007, 12:41:28 ---szukajac po nazwie eve-online wsrod polskich stron widoczna jest tylko centrala i strona rave. a jesli czegos nie ma na pierwszych 3 stronach google to imo moze tego wogole nie byc.
eve-online.pl  - zalosne. domena istnieje kilka miesiecy, a jej autor nawet nie usunal plikow instalacyjnych cmsa.
inne strony korpowe - znajdziesz je tylko po nazwach wlasnych.

--- Koniec cytatu ---
No właśnie chodziło mi o to, że jest szereg stron, które nie są popularne bo są głównie dedykowane dla korpowiczów.

--- Cytat: Ireul Taar w Kwiecień 24, 2007, 12:41:28 ---mysle ze mozna zaryzykowac opinie ze centrala jest JEDYNA strona na ktorej spotykaja sie przedstawiciele wiekszosci polskiego community.

--- Koniec cytatu ---
Święta racja... centrala to rzeczywiście jedyna strona na której spotyka się PL Community poza EVE-O...

AngelMarc:
 :crazy2: no to skoro jedyna strona gdzie sie spotykaja gracze to moze wreszcie by padlo haslo  :crazy2:

" Polacy do boju o wlasny zakatek galaktyki "  :knuppel2:
 :uglystupid2:

wiem troche to gloopie ale skoro wszyscy inni potrafia to czemu nie My ?  :coolsmiley:

ps.troche to dziwne ze w eve sa skonsolidowane sojusze innych narodowosci a tylko polacy jak zwykle musza byc po 2 przeciwnych stronach/ 2 sojuszach

misao:
w 4 sojuszach atm.... o ile zrozumialam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej