Eve Online > Wsparcie techniczne

EVEmon

<< < (3/6) > >>

Goomich:
EVEMon też ci działa, czy tylko masz jakieś proxy?

Xarthias:
Działa, nawet przed dt zrobiłem sobie alta, żeby sprawdzić i bez problemu zassał dane.

NeX:
Przed chwilą skasowałem cache. Wyłączyłem EVE-Mon. Włączyłem i odmówił pobrania danych twierdząc, że konto nie zawiera żadnego chara. Jak wróce, to sprawdzę na innych kontach, ale o ile pamietam, to przy ostatnim takim numerze pomogła dopiero reinstalacja EVE-Mon, a czemu to ja nie mam bladego pojęcia  :idiot2:

MKoll:
W poście któregoś z developerów (link gdzieś wyżej) była informacja, że usługa będzie włączana stopniowo kolejnym użytkownikom na przestrzeni godzin/dni, żeby serwery nie zdechły, kiedy się wszyscy rzucą na EvEMon. Może o to chodzi? Komuś jeszcze działa, czy tylko hax0r evemon Xarthiasa funkcjonuje?

Goomich:

--- Cytat: Oam Mkoll w Kwiecień 22, 2007, 17:57:33 ---W poście któregoś z developerów (link gdzieś wyżej) była informacja, że usługa będzie włączana stopniowo kolejnym użytkownikom na przestrzeni godzin/dni, żeby serwery nie zdechły, kiedy się wszyscy rzucą na EvEMon. Może o to chodzi? Komuś jeszcze działa, czy tylko hax0r evemon Xarthiasa funkcjonuje?

--- Koniec cytatu ---

Działa.
Wersja HTML działa już wszystkim, zaś XMLe będą udostepniane stopniowo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej