Eve Online > Dyskusje ogólne
Dyskusje o klimatach i bekgrandach
misao:
1) gram Achura bo podoba mi sie jej mordka i pseudo wschodni klim at calego bloodline ( azjatyko- japonski). Co do backgroundow Achura ciezko cos znalezc, ale jest 5 czesciowa storylline misja do bloodline, z ktorej kilka rzeczy sie mozna dowiedziec. Sam wyglad postaci to moja wizja Honor Harrington:)
2). gdzies w knowledge base pisze ze male statki sa 1 osobowe, wieksze cruzy w gore maja zaloge oprocz podpilota, ktora zajmuje sie utrzymaniem technicznym okretu.Jajko zatsepuje cala zaloge Mostku statku, cala kadre dowodcza. mechanicy, sprzataczki, masazysci, kuchaze sa dalej potrzebni ^_^
Xarthias:
--- Cytat: Hoshino Rika w Kwiecień 11, 2007, 14:09:23 ---Jajko zatsepuje cala zaloge Mostku statku, cala kadre dowodcza. mechanicy, sprzataczki, masazysci, kuchaze sa dalej potrzebni ^_^
--- Koniec cytatu ---
Nie zapominaj o stewardach, bo inaczej kto poda browara do kapsuły? :2funny:
misao:
moja kapsula ma specjalna rurke do podawania browara... jak ty sobie wyobrazasz latanie bez stalego doplywu browca.... :uglystupid2:
Michieru:
--- Cytat: Hoshino Rika w Kwiecień 11, 2007, 14:23:30 ---moja kapsula ma specjalna rurke do podawania browara... jak ty sobie wyobrazasz latanie bez stalego doplywu browca.... :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
Hrhr browar zamiast ambiotic fluid... i rozkoszujesz sie calym cialem :P
misao:
hmmm, podobno piwo dopbrze na wlosy robi.. ale potem sie kleic bedziesz....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej