Eve Online > Dyskusje ogólne

Klucz?

(1/3) > >>

Goomich:
Do czego właściwie służą klucze w Eve?
Normalnie jest to jakieś zabezpieczenie antypirackie, sposób na ograniczenie liczby graczy (w jakiś betach).
A tu? Klient jest do ściągnięcia za darmo, o koncie decyduje przedewszystkim login i hasło, CCP raczej nie chce oganiczać liczby gracz.
Więc po co?

Konrad:
chodzi Tobie o ten tak zwany 'CD-KEY' który był swego czasu w pudełkach produktem zwanym "eve-online" :) ?

wszystkie klucze służą do uwierzytelnienia :)  w tym wypadku uwierzytelnia klienta który dokonał zakupu czyli zapłacił :)

EverSin:
"CD-KEY" ktory daja jak kupujesz wersje pudelkowa to nic innego jak TC, z ta roznica ze nie mozna go uzyc do oplacenia juz istniejacego konta a jedynie do zrobienia nowego i tyle :)

Goomich:

--- Cytat: Konrad w Kwiecień 10, 2007, 18:43:39 ---chodzi Tobie o ten tak zwany 'CD-KEY' który był swego czasu w pudełkach produktem zwanym "eve-online" :) ?

--- Koniec cytatu ---

Nie, o ten, kóry trzeba wklepać przy instalacji.

Konrad:
nie wiem o jakim kluczu mówisz, ale instalowałem tę grę naprawdę parę razy i za każdym razem jedyny "klucz" to było moje hasło do konta :)

O ile pamiętam przy zakładaniu konta możesz napotkać gdzieś miejsce w którym trzeba podać CD-KEY, ale naprawdę to było bardzo dawno kiedy zakładałem moje konto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej