Eve Online > Wsparcie techniczne

Poważny problem - Pomocy PLS

<< < (4/4)

Rhovana:
Z trialowego konta nie moge posta napisać na eve-o... nie mam w ogóle opcji "reply"

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 04, 2007, 13:37:35 ---
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwiecień 04, 2007, 13:22:31 ---Ale wystarczy, za albo poprosisz kogos, zeby Ci to zalatwil, albo przez zalozenie triala i samemu :P.

--- Koniec cytatu ---

Samemu bedzie trudno, bo ktoś musiałby się zgodzić na sprzedaż kilkugodzinnej postaci. A przed tym ostrzegali jeszcze na starych zasadach.

--- Koniec cytatu ---

Ale teraz sie sprzedaje metoda Secure :P wiec nie ma zadnego problemu..

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwiecień 04, 2007, 13:22:31 ---A najlepiej, to przedluzac subskrypcje ZANIM konto wygasa :P

--- Koniec cytatu ---

Czasem tak się nie da.

--- Koniec cytatu ---

Uzywajac TC da sie zawsze... mozesz sobie przedluzyc do konca swiata, jesli mialbys takie zyczenie :P

--- Cytat: Rhovana w Kwiecień 04, 2007, 13:24:20 ---heh no co za niedobre ludzie z was  ;D nie chcecie mi pomóc  >:(

--- Koniec cytatu ---

Niestety, ale prawdopodobnie najlepszy dla ciebie sposób, to zapoznanie się z ofertą sklepu Play.
Czy czegoś w tym stylu.

--- Koniec cytatu ---

E tam... sam chetnie bym pomogl, gdyby Eve-O nie bylo na zablokowanej liscie u mnie w pracy... moge pomoc wieczorem.

Rhovana:
Problem rozwiązany :) kumpel zapostował swoim kontem na eve-o żeby secure sell poszedł na mojego chara i po chwili miałem oferte na moim koncie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej