Eve Online > Dyskusje ogólne

Program o mmo

<< < (5/6) > >>

Ellaine:
Jak tam projekt nagrywania filmu? Mamy już jakichś chętnych? Czy może projekt upadł?

Xarthias:
Nic mi na ten temat nie wiadomo, żeby poza pustym gadaniem co poniektórych coś z tego wyszło.

Ellaine:
W takim razie wkrotce trzasne pokrotce scenariusz, moze sie znajdzie ktos z frapsem, talentem do montowania i lektor (ostatecznie sam moge gadac, ale moj komputer nie pociagnie frapsa i Eve jednoczesnie a do montowania nie mam za grosz talentu)

Moznaby tez z czyms takim pojsc gotowym tez do wptv, maja teraz telewizje o grach. Moze ktoras ze stron (telewizje albo CCP) cos zaplaci albo chociaz plakaty wysle ;)

Szarpik:
No dobrze, jeżeli powstanie ten filmik to chyba i tak CCP będzie go musiało autoryzować. W końcu przecież EVE to ich produkt nawet, jeżeli dzięki temu będą mieli darmową reklamę.

Zolthar:

--- Cytat: korpusz w Kwiecień 03, 2007, 10:14:28 ---Ireul wylał zimny kubeł na głowę, ale ma racje. Pochwalmy się jak się uda. Jestem jak najbardziej za takim programem :D

BTW. Rano przy kawce wpadła mi myśl do głowy aby rzucić pomysłem na stworzenie reklamówki / filmu propagandowego eve-centrali. Mi się widzi coś takiego:
-  jakieś rozpoczęcie z logiem centrali, eve. Cool graficzka i napisy
- prezentacje corpow zarejestrowanych u nas. Tu można się pokusić o konkurs nawet :P, każda korporacja / alliance tworzy 30 sekundowe nagranie reklamujące wg. ustalonego wcześniej schematu (rozdziałka, codec itp). Następnie komisja ;) wybierze kilka najlepszych które będą reklamować Centrale.
- Unseen Academy nie bierze udziału w konkursie, bo być musi jako korporacja pomagająca nowym.
Rano sądziłem, że po prostu brakuje nam czegoś takiego i fajnie było by mieć filmik propagandowy eve-centrali. Teraz to taki filmik do puszczenia u nich na antenie będzie jeszcze fajniejszą rzeczą :D

--- Koniec cytatu ---

Korpusz ja mam lepszy pomysł, zróbmy prezentacje jak rozpoczyna się flejm by centrala, :P:P:P:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej