Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (5/39) > >>

Voulture:
Uwielbiam jak ktoś na słowo Goonsi wyciąga stereotypy... :)

Kiedyś Goonsi tacy byli, latali małymi blobami po 150frejek i cruzów i dstawali w dupę od 10 haców i bsów. Pózniej zaś Goonsi zaczęli latać z RA i zaczęli się czegoś uczyć. Juz po "wycofaniu się" z południa Veritasów i KOS'ów Goonsi zmienili taktykę. Zamiast latać w blobach frejek powyżej 150 zaczęli latać w blobach bsów i bc powyżej 150.

Fakt, czasem i dziś da się złapać 20 goonsów we frejkach lub Goonsa solo w mega noob ficie, ale to.... juz nic nie zmienia. Fakt, że jeszcze czasem wpadają w żałosne pułapki (jak ktos kojarzy jak padła flota 120 shipów Goonsów wskakując do systemu z Dużą bańka na gejcie i co pisali na localu gdy nagle obok pojawiła się anathema z cyno i 2 DD).

Żeby nie było, osobiście nie wspieram żadnej strony koalicji, cieszę się, że sie tłuką nawzajem, przynajmniej coś się dzieje. Nie zgadzam się przy tym całkowicie z gloryfikacją którejkolwiek ze stron.

pozdrawiam
;)

halv:

--- Cytat: Voulture w Marzec 31, 2007, 11:57:07 ---Uwielbiam jak ktoś na słowo Goonsi wyciąga stereotypy... :)

--- Koniec cytatu ---

Bylem tam i widzialem co sie dzialo - co do Goonsow to w tych stereotypach cos jednak jest  ;)

Yogos:
40 dredów powiadacie, to ja mam takie małe pytanko kto trzymał loot po nich ? Bo na capitale nie wkłada się byle czego a z 40 takich shipów może się uzbierać zgrabna sumka którą należy do bilansu dorzucić. Ewentualnie Z tego co zostało uzbierać fitu na pare(naście) swoich kapitali.

misao:
da sie salvageowac dredy?

roofi:

--- Cytat: Ellaine Tash-Murkon w Marzec 30, 2007, 23:23:31 ---Propagandowo to raczej wygrana koalicji - niezwyciezony BoB jednak moze tracic kluczowe dla siebie POSy, moze wiec tracic swoje kluczowe terytoria jesli sie zaprzec.....

--- Koniec cytatu ---

zgadzam się w pełnej rozciągłości
 dodam jeszcze że: dziś jesteśmy świadkami czegoś o czym pół roku/rok temu nikt nawet nie śnił:
TCF+GOONS niedawno męczyli się z D2 dziś stają ramię w ramię
RA upadł już chyba 3 razy, powstawał za każdym razem silniejszy i dziś jest bardzo znaczącą siłą koalicji
IAC nigdy nie lubił się z AAA jak i cała północ dziś wszyscy walczą po jednej stornie
RISE kiedyś wielki wróg BOB'a dziś w części jest z BoBem, druga część wspomaga koalicje (RONIN, BUFU)
i tak mógłbym jeszcze sporo wymieniać

reasumując: jakkolwiek cały konflikt się skończy z politycznego punktu widzenia koalicja już odniosła ogromny sukces i każdy dzień jej trwania tylko ten sukces uwypukla, dodatkowo ciągle dołączają się nowe corporacje i alliance których wszystkich chyba nie jestem w stanie wymienić
ja cieszę sie że gram w eve akurat w tym czasie i że mogę być małą częścią koalicji  :laugh:

powodzenia wszystkim  O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej