Eve Online > Dyskusje ogólne
Masakra w Delve
Goomich:
--- Cytat: Voulture w Marzec 30, 2007, 22:32:13 ---Mi ogólnie to wisi, był tytan czy nie było, pało 40 czy 60... co za róznica? Dotknie to kogś z nas? Jakis polak stracił tam capitala? Co za róznica kto wyszedł na plus a kto nie, liczy się tylko jak zostanie to pzredstawione i czyje morale wzrosna a czyje spadną.
Czyje?
--- Koniec cytatu ---
A kto tu sie piekli? :2funny:
Ellaine:
Propagandowo to raczej wygrana koalicji - niezwyciezony BoB jednak moze tracic kluczowe dla siebie POSy, moze wiec tracic swoje kluczowe terytoria jesli sie zaprzec. Dotychczas bylo jednak tak, ze wiekszosc klesk terytorialnych BoBa nie bylo bezposrednie, a byly to jedynie straty BoBowych pupili (przynajmniej w skali lat)
Kalressin:
Z drugiej strony propgandy:
Koalicja zeby stracic 1 pos boba musi poswiecic 50 dredow. :)
Mi osobiscie to cala ta wojna wisi i powiewa. Co za roznica bobi i "przystawki" czy d2 i spolka?
poconick2:
Ponad rok temu zacząłem rozmowę na kanale 'Polska' z jednym polakiem, który był (pewnie dalej jest) w BoBie (BoD). Tenże Pan (nie pamiętam nicka, logów od dawna nie mam) pełen arogancji twierdził, że Gooni nie są w stanie zagrozić jego sojuszowi ani teraz ani w przyszłości. Nie był to byle jaki noob trzeba zaznaczyć. Jak to niektórzy z BoBa mają, rozmowa toczyła się na zasadzie na nutę 'a kim Ty w ogóle jesteś, że śmiesz ze mną tak rozmawiać? Co Ty w ogóle wiesz?'. No to mu wyłożyłem co i jak, jaka taktyka i że nie dadzą rady itp itd, dzisiaj chciałbym porozmawiać z nim jeszcze raz, może zmienił zdanie?
Cieszy mnie to, że ktoś zaczął atakować w końcu BoBa. Straty może i duże, ale warto było. Trzeba zaznaczyć, że walka wyglądała by inaczej gdyby babcia miała wąsy i system mógł obsłużyć bez problemów nawet i 10k graczy w jednym miejscu.
Goomich:
--- Cytat: ew ewr w Marzec 31, 2007, 01:27:09 ---Ponad rok temu zacząłem rozmowę na kanale 'Polska' z jednym polakiem, który był (pewnie dalej jest) w BoBie (BoD). Tenże Pan (nie pamiętam nicka, logów od dawna nie mam) pełen arogancji twierdził, że Gooni nie są w stanie zagrozić jego sojuszowi ani teraz ani w przyszłości.
--- Koniec cytatu ---
Bo podstawowa tatyka goonsów to atak masą małych stateczków. MOżna w ten sposób świetnie niszczyć BSy, ale tylko do mementu aż się te nie przezbroją w smartbomby. :coolsmiley:
A potem do użytku weszły tytki, które (przynajmniej częściowo) rozwiązały problem walki z blobem.
--- Cytat: ew ewr w Marzec 31, 2007, 01:27:09 --- Nie był to byle jaki noob trzeba zaznaczyć. Jak to niektórzy z BoBa mają, rozmowa toczyła się na zasadzie na nutę 'a kim Ty w ogóle jesteś, że śmiesz ze mną tak rozmawiać? Co Ty w ogóle wiesz?'. No to mu wyłożyłem co i jak, jaka taktyka i że nie dadzą rady itp itd, dzisiaj chciałbym porozmawiać z nim jeszcze raz, może zmienił zdanie?
--- Koniec cytatu ---
Na co? To nie Goonski zagrażają BoBowi.
Zagrażają im Goonsi, RA, IAC, D2, MM, RAZOR, IRON....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej