Eve Online > Dyskusje ogólne

Witryny o grach

<< < (2/5) > >>

yaakuza:
Ja ledwo,ale widze  ;) a jezeli chodzi o serwisy to tez glosowalem na gry-online oraz gry.wp.pl choc bardziej bym sie skierowal w strone tej drugiej pozycji bo z ludzi, ktorych widzialem to sporo wlasnie z tego serwisu korzysta a gry-online.pl bym postawil na rowni z pozostalymi, albo przynajmniej z valhallą po chwili zastanowienia :) ale to tylko taka prywatna opinia ;)

Xarthias:
Próbowałem guestom umożliwić głosowanie, ale chyba mi się nie udało :P
Także namawiajcie znajomych z korpów itd żeby głosowali - nie wyjdźmy na jakiś zacofańców :P
A ten granatowy kolor to sprobujemy poprawić :P

Loc0:
imo gry-online jest wiekszy i ciekawszy od gier wp no i na pewno lepiej zorganizowany

Sou:
Gdyby CCP dalo artykul sponsorowany na wp.pl z linkiem na glownej stronie to hoho...

Xarthias:
Wiecie co, byście się wstydzili. Ja tu walczę z CCP, że niby polska społeczność jest taka zwarta i zgrana. Żeby może jakiegoś eventa dla nas zrobili czy coś. A wy to olewacie. W czasie trwania ankiety na forum zalogowało się ponad 150 zarejestrowanych użytkowników. Czemu tylko co trzecia osoba zagłosowała? Tak ciężko? Czy się wstydzicie? Nie świadczy to o nas najlepiej niestety. Nikt nie każe się na forum wypowiadać, ale głosowanie to w końcu dwa kliknięcia myszą. Czasu zabrakło? Ech...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej