Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z połączeniem

(1/2) > >>

Val Gaav:
Mam problem z połaczeniem sie z gra , sciagłem gre , zalozylem konto i nie moge sie połączyć  obok statusy pisze mi incompatible (protocol)
firewall nie blokuje mi gry
mam xp i sp 2  , procka 2,6 512 ramu karte gf 6600 ,neo 256
grałem tez w Bots GunZ i troche w Ultime i tam nie było problemu
to w czym może polegać moj problem
byłbym wdzięczny za pomoc

a czy na 14dniowym  trialu można zagrac na tym drugim serwerze testowym , bo przy połączeniu pisze zły login albo hasło 

Xarthias:
Łączysz się przez router czy bezpośrednio?
Używasz jakichś programów do dzielenia łącza lub ukrywania ip? Bądź innych mających wpływ na połączenie sieciowe?
Jakie masz MTU?

O ile wiem, na trialu nie można wbić się na Sisi.

Val Gaav:
nie uzywam zadnych programow do ukrycia IP
nie mam dzielonego łącza
mam tylko jeden komp podłaczony do neostrady i tyle
jedynie co mam zainstalowane to program cFosSpeed bo ma to pomagać przy ściaganiu plikow

co to jest MTU bo nie kojaże skrutu

zygix:
no wlasnie ja mam ten sam problem dokladnie ten sam brecz blagam o pomoc blagam :'( ja ma neo 512mb i chcialem grac ale nie mogesie zalogowacw grze i nie wiem nawet od czego zaczac szukac ja prubowalem sie zalogowac z tego kodu na14 dni i nie wiem czy toprze to czy to nie dziala juz czy co pomuszcie blagam

korpusz:
ameryki moze nie odkryje ale, jak juz wszystkiego probowaliscie to moze reinstalka i z czystego systemu sprobojcie sie zalogowac (oczywiscie po spatchowaniu itp).

arkadiusz zygumunt tobie polecam slownik w MS Word, moze nie pomoze sie polaczyc ale napewno pomoze Ciebie zrozumiec.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej