Śmietnisko > Archiwum

Moja przygoda z EVE - the beginning

<< < (5/7) > >>

Xarthias:

--- Cytat: "Bandyta" ---To moje pierwsze spotkanie z MMOG-iem i musze przyzna?, ?e nie jestem zachwycony. testuje eve od kilku dni i by? mo?e nie pozna?em wszystkich mo?liwo?ci tej gry, ale widz? w jakim kierunku to wszystko zmierza.
Do??czajac si? do gry liczy?em na wi?ksz? interaktywno?? graczy mi?dzy sob?, a jak na razie to ja widz? ich najcz??ciej przy asteroidach jak s? zaj?ci kopaniem. To mnie w ogóle nie interesuje, wi?c ?eby jako? zarabia? przyjmowa?em te nudne jak flaki zlecenia od agentów (przywie? to, zawie? tamto - totalna nuda). Nawet widoczki, które mnie zachwyca?y nie s? mnie wstanie teraz przyku? do kompa gdy w??czam autopilota.
Liczy?em, ?e w tej grze b?da walki korporacji (stworzonych przez graczy) czy co? w tym stylu, a tak mam wra?enie, ?e gram  w singla, a nie multiplayera (w dodatku massive). ale pewnie to problem wszelkich mmog-ów, nie tylko tego, dlatego wol? rozegra? sobie w sieci jak?? bitewk?,cho?by i pó?godzinn?  w blitzkriegu, gdzie jest wi?cej emocji ni? w evie przez ca?y tydzie?.

Je?eli si? myl? i moje pierwsze wra?enia nie s? adekwatne do dalszej rozgrywki niech kto? napisze. napiszcie co mnie mo?e jeszcze czeka? ciekawego w tej grze.
--- Koniec cytatu ---

Zapisz si? do korpa, przele? do low-sec i 0.0 to zmienisz zdanie  :twisted:  :twisted:  :twisted:
W Empire mo?na rzeczywi?cie robi? to o czym piszesz, i rzeczywi?cie moze to si? znudzi? (szybciej lub wolniej). Sercem tej gry (nie wierz? ?e to pisz? 8) ) jest PvP... A w Empire o PvP ci??ko (chyba, ze Twoj korp ma wojn?).

aceed-:

--- Cytat: "Bandyta" ---Je?eli si? myl? i moje pierwsze wra?enia nie s? adekwatne do dalszej rozgrywki niech kto? napisze. napiszcie co mnie mo?e jeszcze czeka? ciekawego w tej grze.
--- Koniec cytatu ---

Hm.. tak szczerze mówi?c, to na poczatku gry nie ma co liczy? na PvP - to po pierwsze. Po drugie: jak chcesz ju? sobie postrzela? do NPC-ków, to poszkaj agenta z internal security lub security. Na 90% misji przypadaj? u nich misje z zabijaniem.
?eby zabra? si? za PvP musisz sobie wyrobi? pewn? baz? logistyczno - finansow?, bo bez tego nie pograsz sobie d?ugo w PvP (bo za co sobie kupisz takiego Apocalypse, jak Ci go zestrzel?? ;)) i dlatego na pocz?tku warto posiedzie? troche na tym pasie, pokopa? troszk?, lub porobi? kilka(set) misji u jakiego? dobrego agenta :)

nawi?zuj?c do cytatu: Twoje wra?enia s? BARDZO nieadekwatne co do dalszej rozgrywki ;)
Pozdr.

StellarSheep:
Ocet to lama  :!:

aceed-:

--- Cytat: "StellarSheep" ---Ocet to lama  :!:
--- Koniec cytatu ---

WTF Sheep? A czy ja napisa?em co? nie tak do ^@%%$#% n?dzy?

Bandyta:
to brzmi ju? lepiej.

kto mo?e mi poleci? jak?? fajn? korporacje? Moge lecie? i na drugi kraniec galaktyki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej