Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP a Polska - marketing plan
Tyberiusz:
Mmmmm.... jak fajnie :) bedziemy mieli nowy zestaw lagow :)
A tak serio to naprawde fajnie ze liczba graczy rosnie.Robi sie coraz ciekawiej ale mogli by tez popracowac nad wsparciem dla zatloczonych systemow.
MightyBaz:
jakis polski event tez by sie przydal
Xarthias:
Rozmowy się toczą. Proszono mnie o nieujawnianie wyników. Powiem tylko, że wspomniany konkurs będzie nie tylko na mmorpg.pl.
Aha, i może, ale tylko może Eve trafi na Pyrkon (pod koniec marca w Poznaniu). Nic pewnego na razie.
MightyBaz:
mam propozycje:
1. kanal Polish :
- brak jest stalego info o site
2. moze warto pomyslec o gadgetach takich jak koszulki czy czapki czy cokolwiek innego, napewno znajda sie chetni, ktorzy przygotuja projekty graficzne np. polaczone z logiem danej corporacji i nickem - moze jakis konkurs?
3. dystrybuacja gadgetow od CCP
4. moze jakies konkursy pvp lub gang vs gang? - taka polska arena
5. jakies filmiki z akcji - kazdy corp napewno moze czyms pochwalic sie - z jednej strony reklama , z drugiej prestiz
6. brak jest info o tipsach i trickach , nie tylko pvp
7. inne?
Xarthias:
Scaliłem, bo tematy tak zbliżone, że szkoda dublować.
Ad 1. Na kanale polish nie da sie stałego info założyć. Chyba, że co chwila ktoś by spamował "wejdź na centrale", co byłoby bzdurą...
Ad 2. Koszulki kiedyś były robione... Możnaby faktycznie pomyśleć coś..
Ad 3. Gadżety od ccp można kupić przez sklep eve-o. Może dostanę jakieś gadżety jako nagrody do konkursów typu rpg mode on czy coś...
Ad 4. Cóż, propozycja kiedyś była, odzew niewielki...
Ad 5. Patrz sekcja Background i fora korporacji - a że dawno nic nowego nie wpadło...
Ad 6. Nikt Ci nie broni napisać - każdy materiał warty publikacji, który do mnie trafi zostanie opublikowany.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej