Eve Online > Dyskusje ogólne
Invention
LosBekoczoS:
Sprawa wyglada tak ze jestem bardzo ciekawy czy komukolwiek po paczu udalo sie wyinventowac cos co dalo by wiecej niz 14 runow.
Mick:
--- Cytat: LosBekoczoS w Marzec 26, 2007, 00:39:27 ---Ok ale ile wyszlo runow ?? i powiedz mi co znaczy "najgorszy" decryptor?
--- Koniec cytatu ---
No wiec wygląda to tak, jak popatrzysz na tabele którą podał wcześniej wojak. Najgorszy decryptor to dla mnie ten który daje najmniejszą szansę w tabelce dla Caldari to jest:
Alignment Chart 0.4x -4 1 9, czyli jakaś bazowa szansa (nieznana) x 0.4, -4 do końcowego ME, +1 do końciwego PE, i +9 do runów z tym udało mi się osiągnąć 19 run BPC.
MightyBaz:
przymierzam sie do shipow , kupilem wlasnie arbitratora bpo i robie teraz runsy...zrobie pierwszy bez zadnych dopalaczy, ponoc tez wychodzi ???
LosBekoczoS:
Ej no proponuje wpisywac wyniki sobie tutaj:
- co i nventowane
- lvl skili
- czy byl uzyty decryptor jesli tak to jaki
- jakie ME PE wyszlo oraz liczbe otrzymanych runow
w ten sposob za jakis czas wyplynie napewno jakis dobry wniosek co sie oplaca a co nie.
Dzis bede robil kolejne testowe MVD 1mn to napisze.
Mick:
Nie lepiej testować jakiś bardziej opłacalny moduł niz 1MN mwd?
Z tego co wiadomo nie będzie większej ilości runów, przynajmniej nikt na eve-o się nie chwalił większą niż 19 (Oprócz jednego gościa, który ponoć miał BPC 100 run - ale nikt w to nie wierzy).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej