Eve Online > Dyskusje ogólne
Invention
MightyBaz:
zalozylem impla Poteque "Draftsman" GI-1, i uruchomilem inwencje na t2 recony (pilgrim, curse) i dupa.
najgorsze ze jesli cos mi wychodzi to pilgrimy, jest tak idiotycznie z ta inwencja, ze pilgrim ustawia sie automatycznie w pierwszej kolejnosci...ale po patchu nic mi nie wychodzi, pomimo najlepszego decryptora.
koszty produkcji po patchu plus koszty inwencji dalo mi ok 60m za szt....niestety koszty rozkladaja sie na ilosc runs - na 5 prob -> 2 trafienia po 5 runs...czyli tak czy siak jedem wielki szjas ...chyba sobie dam spokoj z inwencja shipow
Aeon Horax:
Invencje z reconami chyba nerfneli albo cos:
10 runow
4 war strategon
6 sacred mefisto
bez base item
i dupa, 250mil w pi%^du
:/
Zniechecilem sie...
przemas:
--- Cytat: CCP Chronotis ---Nothing has changed formula wise and if it did we would tell you. As people have pointed out your dealing with probabilities, just because your success rate is 5/10 jobs one week does not infer a 50% base success chance. The actual probability could be 1% and you were just extraordinarily lucky those five times and get hit by the proverbial apple a lot.
The next time we may possibly revamp the invention system is Kali 3+ and beyond as we build up and enhance the system for tech 3.
--- Koniec cytatu ---
to tak oficjalnie niby :D
MightyBaz:
delikatnie mowiac pieprzy glupoty...niby dlaczego wszyscy pisza ze im inwencja z shipami wychodzi duzo gorzej po patchu?
CCP caly czas eksperymentuje i tyle
vulor:
--- Cytat: Mighty Baz w Czerwiec 29, 2007, 09:39:41 ---delikatnie mowiac pieprzy glupoty...niby dlaczego wszyscy pisza ze im inwencja z shipami wychodzi duzo gorzej po patchu?
CCP caly czas eksperymentuje i tyle
--- Koniec cytatu ---
Bo ktoś inny zmienił coś innego w zupełnie innym miejscu.
W żaden sposób nie powiązanym z inwencja.
Tylko że szansa w inwencji jest losowa.
A tan naprawdę to pseudo losowa.
Zależy od plam na słońcu i tego co kieron jadł na śniadanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej