Eve Online > Dyskusje ogólne
Wielka Wojna
Wojak:
Hmm. A ja być może takiego korpa bym nie zmienił bo w takim szaleństwie jest metoda jeśli miałbym nad sobą kilka osób które ogarniałoby temat i w zamian za moje całkowite poświęcenie dostarczałoby mi odpowiednią dawkę zabawy/wrażeń/ISKów to czemu nie w końco to tylko gra i mimo posiadania trzech altów jedyne czego potrzebuję to te 150m na miesiąc grania.
U ruskich taki model sie sprawdza bo w pewnych, szczególnie wojennych okolicznościach jest bardzo wydajny.
Jak uczy jednak doświadczenie takich ludzi w polskiej społeczności EVE jest jak na lekarstwo lub nie ma ich wogule.
P.S aby nie było całkowicie offtopicowo to napiszę że LV padło to tak apropo wielkiej wojny. Przegrało właśnie z ruskimi, więc możecie sobie wmawiać ;) że to własnie wygrana takiego modelu
Ellaine:
BNo wlasnie, jaki wlasciwiwe maja model Ruscy?
Wojak:
Jaki model mają ruscy? To pewnie zależy od ludzi, w końcu jedni są bardziej ruscy inni mniej. Ja słyszałem ( baa, na początku gry ktoś tak zupełnie przypadkowo zaproponował mi wstąpienie do takiego ruskiego korpa to było dawno i w imperium teraz wiem że przenieśli się do głębokiego 0.0 więc chyba nie idzie im źle a model się sprawdza ) o dwóch rosyjskojęzycznych korpach w których stosuje się naukę Marksa i Lenina w wydaniu Stalinowskim. Czyli żyjecie dla korpa i dla korpa umieracie a on dostarcza wam szipy abyście mieli w czym ginąć i nawet nie ważcie się wracać na strukturze ;) .
Pewnie rasowym freelancerom taki sposób grania się może nie podobać ale wyobraźcie sobie jak bardzo efektywna może być taka organizacja w wydaniu pirackim czy wiecznych zdobywców żądnych krwi i coraz to nowych terenów.
Pozdrawiam
Nawigacja
Idź do wersji pełnej