Eve Online > Dyskusje ogólne
Wielka Wojna
Sotharr:
Tak, to niestety fake. Na killboardzie RA go nie ma, poza tym zniszczeniu Tytana towarzyszyloby sporo zniszczonych statkow RA, a BoD zestrzelil w tym systemie zaledwie 7 sztuk i to ponad godzine wczesniej niz datowany jest ten killmail.
Kitten:
przepowiedziałem tą wojne już miesiąc temu http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=3621.msg42301#msg42301 i niewierzyliscie mi :)
Ellaine jesteś chyba po niewłaściwiej stronie tego konfliktu, ruskich trzeba bić, a nie nas :)
Rhovana:
--- Cytat: Sotharr w Luty 15, 2007, 12:58:46 ---Tak, to niestety fake. Na killboardzie RA go nie ma, poza tym zniszczeniu Tytana towarzyszyloby sporo zniszczonych statkow RA, a BoD zestrzelil w tym systemie zaledwie 7 sztuk i to ponad godzine wczesniej niz datowany jest ten killmail.
--- Koniec cytatu ---
Cyvok jak wtopił avatara to nic nie zestrzelił ;D wiec jakoś to do mnie nie przemawia.
Sou:
Gdzie moge sprawdzic obszary walk?;p Jako ze handluje dzialkami a na wojnie robi sie najwieksze interesy to chetnie bym w okolicy tych walk poystawial troche sell orders ;]
Ellaine:
polecam killboardy walczacych stron :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej