Eve Online > Dyskusje ogólne
Wielka Wojna
Sotharr:
No i wyjasnilo sie, BOD uzyli szpiega w D2, ktory za pomoca Passive Targetera namierzyl tytana, a nastepnie strzelil do niego na kilka sekund przed wylogowaniem. Potem wskoczyla przygotowana flota capitali i bylo po ptokach.
marcoos:
--- Cytat: Sotharr w Luty 16, 2007, 23:01:38 ---No i wyjasnilo sie, BOD uzyli szpiega w D2, ktory za pomoca Passive Targetera namierzyl tytana, a nastepnie strzelil do niego na kilka sekund przed wylogowaniem. Potem wskoczyla przygotowana flota capitali i bylo po ptokach.
--- Koniec cytatu ---
Nie było żadnego passive targetera - tylko micro-smartbomba.
http://shadowforce.wiredhub.net/bob/2007.02.16.17.58.48.jpg
Wiele mimo wszystko jest niejasności w tej sprawie (bo np. pilot titana nie mógł zalogować się ponownie - po minucie od wylogowania). Dziwi też wizyta w systemie przedstawiciela developerów - niebieski kolor na lokalu jest zarezerwowany właśnie dla nich... ogólnie jest jak na prawdziwiej wojnie :) zdrady, cziterstwo, gwałty i pożary :) - bob wychodzi z założenia, że wygranych nikt nie będzie krytykował... ale jest mały myk... muszą wygrać :D
Ellaine:
Akurat sie ta zasada zupelnie do gier nie stosuje :)
W RL przegrani nie zyja, a przynajmniej maja klopoty z kasa na kampanie medialne i/lub wygranymi rzadami, agencjami i wojskami lub mediami trzymajacymi lape na przegranych prasie, telewizji i radiu.
W grze przegrany i wygrany moga tak samo trabic na forum co chca.
Yogos:
Zasada się nie stosuje tym bardziej że BoB na forum prawię nie postuje. Na całe 20 kilka stron w temacie o zabiciu tytana i potem drugie tyle w temacie z oświadczeniem D2 prawie nie ma postów BoBa. Plan był dobry, wykonanie perfekcyjne. Na screenie erebus stoi poza bomblem więc są sami sobie winni. Nie pierwszy raz w grze został uzyty szpieg. Sojusze mają ich mnóstwo u swoich wrogów. Wypuszczając co jakiś czas screeny z for przeciwników, sporo się też słyszy o szpiegach na TSach.
Jedna rzecz która mnie denerwuje to hipokryzja. Takie sztuczki stosuje jedna i druga strona więc nie ma co się oburzać. Ci ludzie którzy tak strasznie krzyczą że BoB jest lame bo nie umie zabić tytana w otwartej walce niech sie przyjrzą niedawnej akcji w której szpieg wyłączył POSy ISS. Chyba to był koleś z IAC a może z AAA. Wtedy jakoś nie krzyczeli. Co by tu dużo nie pisać prawda jest taka że teraz na północy BoB się weźmie za D2. Pytanie brzmi czy LV zdoła się utrzymać przeciw dużo większym siłą przeciwnika. Zabili wczoraj Nyxa więc morale im pewnie wzrosło.
Szczutek:
ehhh... wiem troche wiecej niz inni na ten temat;) (chyba:DDD), ale malo mnie to ruszlo;) Tytan fajna zabawka, ale wolalbym miec za ta kase 100Dreadow. Moze dobrze ze d2 go stracilo bo mnie osobiscie ten Tytan draznil juz - tak naprawde tylko portal byl uzyteczny;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej