Eve Online > Poradniki
Poradnik dla początkujących v. 2.0
Xarthias:
Spoko Rho, nie pali się aż tak.
Te które już wiszą na stronie wymagają przeformatowania. Zajmę się tym jak tylko znajdę chwilkę - czyli środa/czwartek.
Zakładam childboarda w NoobGarden - będą tam wątki poświęcone każdemu z poradników, gdzie będzie można je komentować, uaktualniać, zadawać pytania itp. Miejmy nadzieję, że to zda egzamin :P
Ezachiel:
Sprubuję napisać coś o górnictwie i produkcji, ale bedzie to bardzo skromne info bo to są tematy na doktorat hehehe
Goomich:
Teraz po Revelations górnictwo dla początkujących, to nawet na pracę licencjacką by nie wystarczyło.
Dormio:
--- Cytat: Mona X w Luty 19, 2007, 15:49:06 ---Teraz po Revelations górnictwo dla początkujących, to nawet na pracę licencjacką by nie wystarczyło.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe... ja jakoś wielkich zmian w "koparkach" w ramach Revelations nie zauważyłem.
Goomich:
W koparkach nie ma, ale ostatnio, jak ktoś tam się pytał o rady, to zrobiłem sobię Achurę.
Wyszedł Mining na 5, Rafinery na 5, Veldspar processing, na 4 chyba, Scord i Pyro na 2, wypasione atrybuty, niezłe lerningi, niektóre skille do tarcz lepsze niż moje tydzień temu.
To o czym tu radzić? Na dzieńdobry może używać Minerów II, nie ma takich dużych strat przy mieleniu (a nawet jakby, to Rafinery Efficiency na 2, czy 3, to chwila moment).
Bantam -> Osprey -> Retriever, puszka, haul, znajdź sobie korpa. Koniec poradnika.
Po szczegóły zapraszamy do Halady. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej