Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (190/194) > >>

Ratucus:
Ja robię w wojsku u nas są ciekawsze teksty ale jak my to mówimy to wszystko zawodowo.
A pod koniec pracy czy weekend i tak każdy z każdym piwko wypije lub normalnie pogada.
Emocja zawsze są i będą, byle nie iść na noże

[WILD5] Gagat:
jak szukasz pve i miningu i z rzadka pvp, bardziej w formie prowadzenia za raczkę, to jest kilka korporacji polskich w goonswarmie. BWTF, CBC, shocky i nie wiem czy coś jeszcze. Chociaż oni mają teraz jakąś niby wojnę, więc nie wiem co tam się dzieje ;]
https://docs.google.com/spreadsheets/d/12a86MlK7ggwo9C1UMsTNjFxihuRFlzwqsYQ5Mrl4xwQ/edit#gid=1922216172
ty masz jakiś spis polskich korpów, nie wiem na ile aktualny

Ratucus:
PvP też mogę robić. nie interesuje mnie czy zginę/stracę okręt tylko bardziej o to czy jestem na tyle kumatą osoba, że będę potrafił coś wnieść w PvP a nie zaszkodzę.

[WILD5] Gagat:
na początku ciężko jest ocenić korpa, do którego chce się iść, mając tak naprawdę bardzo mało danych, więc może dobrym sposobem jest pogadać np na discordzie z ludzmi, z kilku wybranych korpów, spróbować w którymś, a jak się nie spodoba to z niego wyjść i szukać dalej. Niestety taka metoda prób i błędów. Ja grając w tą grę x lat, wiem czym się kierować w wyborze, ale początkujący powinien po prostu próbować i się nie zrażać. Często korporacje które ogłaszają się jako pvp, samodzielne itd, wcale takie nie są, ja to zobaczę po kb, Ty niekoniecznie. Ważne żeby trafić ludzi z którymi lubisz przebywać na tsie, reszta to tylko dodatek ;]

Oketa:
Jest obecnie jakas szkoleniowa akademia jak kiedys UA?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej