Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (178/194) > >>

FLISTER:
Ingame Nick: Flister Melkan
Rasa: Minmatar
Cel gry: PVE
Styl gry: Jeszcze nie wiem
Preferowana forma kontaktu: EVEmail
W grze mam tylko około 30 godzin

Michael Gogolowski:
Niezbyt zachęcająco wygląda obecnie Eve dla gracza, który chciałby się czegoś nauczyć po powrocie do gry.

Napisałem do kilku korporacji i na razie bezefektywnie :
- Project Haven - dostałem od razu info, że z moim killbordem to nie mamy o czym rozmawiać i powinienem się udać do A-P-P.

- Akademia Pana Plexa - dostałem info na kanale rekrutacyjnym, że tylko jedna osoba się tym teraz zajmuje i czasami mogę go zastać na kanale ( Zenitar ?). Ale zostałem też od razu uprzedzony, że nie lubi on głupich pytań, więc mam być ostrożny. Kontakt się urwał.

- Unseen Academy - na kanale jest pusto, a kontakt do rekrutera bez odpowiedzi.

- Shocky Industries Ltd. - kontakt z rekruterem bez odzewu

Eve ma tak ogromną ilość graczy, że nie potrzeba nikogo już szkolić i nowi czy wracający do gry są zbędni ?
Czy może Eve upada i wszyscy zlewają temat ?

Do kogo się udać, aby wracający do gry mógł się pouczyć pvp i zdobyć doświadczenie ?

Powoli zaczynam odnosić wrażenie, że powrót do Eve był strzałem w stopę.

[WILD5] Gagat:
Widocznie może jest potrzeba założenia nowej akademii :). Większość graczy to stare znudzone pierdziele, którym się nie chce. Ewentualnie nie chcą przyjmować kogoś co nic nie umi, bo po co komu balast :) Życzę Ci powodzenia w dalszych poszukiwaniach hehe.

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

Zgudi:
Standardowa recepta: Skilluj powoli i cierpliwie aż twoja postać będzie miała chociaż część potrzebnych umięjętności przydatnych w PVP. Fituj statek i leć do low, po wielu nieudanych próbach, wylanym pocie i cieknącej krwi zaczniesz odnosić pierwsze sukcesy solo. Jak to osiągniesz za pewnie pół roku to wróć pytać o korpa.

Tylko że wielu nowych po miesiącu powie: a w dupie to mam, są inne gry.

[WILD5] Gagat:
ja bym raczej preferował jak najszybsze dołaczenie do jakiegoś noob frendly korpa, bo eve to nie gra dla samotników raczej. Z wyjątkami oczywiście, prawda Gaunt ? ;]. Tylko skoro cieżko taki znaleźć, to co poradzisz ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej