Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
Kakarotto:
Szukam korporacji najlepiej na terenie Delve (Null Seca) w Goonswarm. Goqu_PL ;D
Vurionek:
--- Cytat: Kakarotto w Lipiec 06, 2019, 08:29:09 ---Szukam korporacji najlepiej na terenie Delve (Null Seca) w Goonswarm. Goqu_PL ;D
--- Koniec cytatu ---
Również szukam !
Michael Gogolowski:
Po dłuższym czasie wróciłem do gry - kiedyś kopałem i było to intratne zajęcie ale też gwóźdź do trumny aktywności.
Po dłuższej nieobecności wróciłem na stare konta, polatałem troszkę, zastanowiłem się czy chciałbym znowu kopać i odpowiedź jest jedna : NIE !
Więc czas na PVP, ale czytając wątki na forum, zastanawiam się czy jakieś polskie korpy jeszcze istnieją i są aktywne ?
Wątki rekrutacyjne u większości polskich korpów uginają się od kurzu, dwa posty powyżej bez odpowiedzi ... warto wracać do gry ?
[WILD5] Gagat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/12a86MlK7ggwo9C1UMsTNjFxihuRFlzwqsYQ5Mrl4xwQ/edit#gid=1922216172
tu masz listę polskich korpów. Jak szukasz pvp, to poprzeglądaj ich kb, oceń jaki styl pvp jest dla ciebie najciekawszy i pogadaj z kimś. Za dużego wyboru nie ma, więc dużo ci to nie zajmie ;]. Mała rada, korporacje z aktywnością poniżej 5-10 ludzi od razu wykreśl ;]
[BU FU] Karas:
czy warto wracać do gry: ] hehe pytanie które każdy grający sobie zadaje. Ale, nikt Ci na nie nie odp: ]
Opcji jest kilka, od blobfestowych f1 po troche bardziej wymagające F1 przeciw blobfestom.
Chyba obecnie najbardziej optymalnym rozwiązaniem jest project HAVEN, który zapewnie jakieś farmiondo ale i latają coś więcej niż F1. Ewentualnie goowniakowo o dziwo też podobno czasem coś latają: ]
Zostają jeszcze jakieś korpy WH, ale to są dość specyficzne kliki. No i my, ale nas nie polecam nikomu poza ludźmi którzy wiedzą czego chcą i to w dość bardzo specyficznym stylu: ].
pozdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej