Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
Gaavrin:
--- Cytat: [BWTF] Nightwisherek w Maj 15, 2018, 15:47:00 ---Zapraszam BWTF kanał ingame "BWC HQ" - łap Gavrina, mnie(obecnie ciężej mnie złapać), Savannah Kado (chociaż tego jeszcze bardziej ciężko złapać)
Na zkillu Cię nie ma ...
--- Koniec cytatu ---
A mnie niby Najt to ostatnio łatwo złapać? Maj się zaczął, sezon grillowy w pełni. Wszyscy chleją zamiast grać w eve. Ale skoro kolega sam pisze o sobie, że jest alkoholikiem, no to jak już złapiesz któregoś z nas, to trafisz przynajmniej w odpowiednie miejsce ;)
Co do pytań, to api nie działa, teraz wymagamy esi. A oczekujemy altywności nie tylko na pasku czy anomalce, ale też we flotach pvp. Szczegóły jak ci się uda nas złapać :)
Kovass:
Cześć :)
Jestem "totalnie" nowym graczem, tzn kiedyś kolega próbował mnie zarazić ale mu nie wyszło "rób ten i ten skill, rób to i to - a dlaczego - bo tak".
Obecnie zacząłem grać sam z siebie, co prawda górnik i paski to póki co moje pole działania, ale chętnie dołączę do korpo, gdzie ktoś - od totalnych podstaw - nauczy mnie co i jak jesli chodzi o PvP. No i oczywiście nie wzgardzę korpo kopaniem ;)
[VIDE] Herezja:
Zapewne i tak będziesz miał program skilowania ustawiony czyli znów rób tak, tak i tak ];)
[BU FU] Karas:
Z tym, ze ktos Ci powiedzial co dokladnie skillowac, to nie jest takie glupie. Pod warunkiem, ze sam wiedzial co mowi. Ale to do Ciebie juz nalezalo aby przysiasc nad tym i sie zastanowic czy to ma sens i dlaczego wlasnie taka kolejna a nie inna i co ona w efekcie Ci da.
No ale wszystko na tacy. Czytaj, ucz sie i pytaj. w tej kolejnosci.
powodzenia.
Kovass:
Fajnie jak ktoś podpowiada ale nie na zasadzie "Dlaczego teraz to a nie to? - Bo ci tak mówię to tak zrób". Niby wszystko na tacy tylko skąd mam wiedzieć że coś jest mi potrzebne skoro nawet fit był już przygotowany i tylko czekał aż skille wklepię? No i zero przyjemności -_-
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej