Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: steven0ise w Luty 28, 2018, 13:42:27 ---Reasumując Piraci powinni więcej latać po 0.0 a nullsekowcy po lowsek, tak aby podciągać swoje umiejętności PVP, co pewnie we czesnym etapie może odbić się czerwienią na KB. Wszelka rozmowa o wyższości null and low i odwrotnie jest zbędna chyba że ktoś lubi bić pianę.
--- Koniec cytatu ---
+1, przez ostatni rok przeszedłem sovnull -> non-fw low -> fw low -> npc null z wizytami w sov -> non-fw low i każde miejsce okazało się być zupełnie inne, wymagające i uczące zupełnie nowych skilli. Zamiast narzekać że gdzieś siedzą tylko nooby, kerbiry czy bloberzy - spróbować, potestować, a nuż się spodoba.
@cyno na ryj: jak macie pomysł gdzie lecicie i wiecie czym chcą/potrafią/lubią eskalować i na ile mogą sobie pozwolić, nikt przecież nie zabrania skrzyknąć trochę ludzi, ogarnąć garść capsów w zasięgu i zasadzić kontrę do tego co wrzucą - o ile kogoś oczywiście takie coś bawi. Niewiele jest przyjemniejszych momentów, niż płacz o nie fair blobienie ze strony kogoś, kto carriera rzuca na wszystko co uda się złapać i przytrzymać w zasięgu. :^)
[WILD5] Gagat:
z thery to raczej się nie da dropować capsami ;]. Chociaż jak by zorganizować, przerzucić i mieć cierpliwość to na pewno da się coś takiego zrobić. Tylko poco robić to co v0lta, tylko się przy tym bardziej namęczyć. Wystarczy jeden blob w therze, który wskakuje i gwałci jakieś dziwne capsy. Szkoda, że z fajnego korpa i z samej thery, zrobili to co zrobili. Oby szczezli hehe.
Mazzikus:
Cześć.
Szukam korpa, który ponownie mnie nauczy gry w EvE.
Ostatnio mój powrót się niestety nie udał ([BWTF] dzięki wtedy za wsparcie i wybaczcie, że nie dałem rady).
Naxillieth:
Witam i Chwała.
Jestem "nowym" graczem szukającym Korporacji nastawionym na wspólna grę (floty mining, harvesting, PVP, PVE itd w HS, LS, null lub WH).
Co oferuje to:
1. 6kk+ skill pointów
2. 100 godzin obejrzanych poradników i drugie tyle przegrane.
3. Brak doświadczenia PVP (poza dwoma zgonami na w sumie 4 miesiace gry oraz kilkoma straconymi statkami), choć chetny i zainteresowany nauki jak i podszlifowania walki we flocie jak i gankach.
4. Specjalizuje sie w statakch "Minitarskich" oraz ORE, choć nauka nowych staków pod np: logistici, jamm, tackle etc.
5. Obecnie jestem taki troche Carebear. Siedze w HS i zajmuje sie Industry, Miningiem/Harvestem, biciem ratówi exploracja data/relic sites.
6. Mam micro+głośniki, wiec komuniakcja ze mna to najmniejszy problem. TS3, discord, fora, a nawet moge sciagnać nowe komunikatory.
6. Jestem dyspozycyjny (poza indywidualnymi Eventami [urodziny kota, miesiecznica pierwszej randki z dziewczyną, wyjazd w bieszczady).
6. Nigdy nie brałem udziału czynnego w Corpie, wiec na ewentualne szkolenia z checią przyjde i wchłone całą wiedze.
6. Jestem Alkoholikiem, Palaczem i facetem :D
6. Nie umiem Liczyć do 7 :D
Jesli chodzi o moje pytania od/do korpa:
1. Czy oraz jakie Api potrzebujecie?
2. Czego oczekujecie ode mnie?
Czego oczekuje:
1. Dobrej zabawy i dobrej zabawy ;)
2. Wspólnej dobrej zabawy ;)
[BWTF] Nightwisherek:
Zapraszam BWTF kanał ingame "BWC HQ" - łap Gavrina, mnie(obecnie ciężej mnie złapać), Savannah Kado (chociaż tego jeszcze bardziej ciężko złapać)
Na zkillu Cię nie ma ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej