Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (14/194) > >>

Doom:
[admin]Kupiony nie kupiony, w dziale obowiązują pewne reguły (a w samym temacie kilka kolejnych) do których proszę się zastosować na wczoraj[/admin]

stabsome:
Witam,
Poszukuję korporacji która dłubie skałki w low/null. Obecnie posiadam jednego pilota hulka oraz pilota retrievera (2 tygodnie do hulka), który lata też frachtowcem. Obecnie przebywam i kopię w High secu, ale jest to zupełnie nie opłacalne i zabiera bardzo dużo czasu, którego niestety aż tyle nie posiadam :( Stąd pomysł przeniesienia się do low/null. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rola takiego górnika w corpie. Czy sam muszę zadbać o rafinację, zwożenie i sprzedaż, czy może są do tego wyznaczone osoby. Interesuje mnie również w jaki sposób następuje rozliczenie z corpem, bo zdaję sobie sprawę, że nikt nie kopie dla samego kopania (chociaż pewnie są i tacy :)). Kopanie jest dla mnie tylko dodatkiem i chciałbym w ten sposób opłacać konta, dlatego posiadam też postać, którą szkolę pod pvp i CHCĘ uczestniczyć w lotach bojowych.

Co do mojej osoby to mam 24 lata, na tygodniu pracuję na 1,5 etatu (pracoholik :P) dlatego gram głównie w weekendy, ale czasem na tygodniu te 2-3 godzinki dziennie się znajdą (zależy to od projektu, który realizuję).

Szukam przede wszystkim korporacji, które maja za sobą ten 1 rok działalności i są stabilne. Osoby zainteresowane proszę o dokładniejsze informacje na PM.

Pozdrawiam.

Doom:

--- Cytat: Darcs0ul w Wrzesień 15, 2011, 17:09:22 ---EDIT: Gram od 2008 , obecna postacia od 2009 , nie ujawniam publicznie nicka bo mam swoje powody i basta.

--- Koniec cytatu ---
[admin]A wiesz co ja i jeszcze pare osób z teamu technicznego zwykliśmy tu robić z osobnikami którzy uważają że regulamin i jego przestrzeganie to coś co zdarza się tylko innym? [/admin]

Ptysiu:
Szukam korpa o sporej tolerancji na rl członków. Generalnie mogę przeznaczyć na grę ok. 1,5-2h dziennie w ciągu tygodnia. W weekendy (zwłaszcza Niedziele) jestem nieosiągalny.

Korporacja powinna spełniać poniższe warunki:
- Wiek korpowiczów 20+
- Korporacjom o charakterze industrialnym/minerskim/rentierskim z góry dziękuję
- Brak sov warfare (po trzech podejściach do tematu nie mam zamiaru znów babrać się w tym szajsie)
- Korporacją nie ruszającym się poza tą samą konstelację/system/gate-a, również dziękuję
- Roamy o w miarę regularnych (wieczornych) porach
- Sensowna logistyka

Co mogę zaoferować:
- 43 mil. sp
- Zarabiam dostatecznie dobrze na altach, zatem bez obaw, że po przyjęciu mnie będę wisiał na pasku 23,5/7.
- Lubię mordulcować :)
- Potrafię zachować dyscyplinę we flocie
- "Easy going"

Ewentualne oferty proszę kierować do mnie ingame. Najlepiej mailem.

Starakopara:

--- Cytat: Amanlu w Maj 15, 2011, 09:15:21 ---Haha, byłem w HVI Super CEO, odszedłem bo koleś "Paradocsic" rozpylał info że korp się rozpada etc. etc. Ale i tak było tam super :D. BTW, szukam korpa górniczego, bądź skupionego na misjach. Latam hulkiem, mogę również orką. Na misje latam Drakiem (jeszcze skille na rezy tarczy mi potrzebne).

--- Koniec cytatu ---

Scamowanie za pomocą PR??  heh tego jeszcze nie widziałem ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej