Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (46/194) > >>

Dheedee:
UP^^!!
Eve nie jest piwhate friendly i nigdy nie była. Już nie wierzę też w to że kiedykolwiek będzie.

Azradiel:
a ja sobie tu tak siedzę i czytam, zastanawiam co zrobić, ze swoim skundlonym losem noobbera i doszło do mnie, że posty rekrutacyjne itp nie zawierają jednej ważnej informacji - w jakich godzinach corp jest aktywny :P
Doszło do mnie, że mogę nawet uprawiać kopanie synchroniczne w grupie ale musi się to odbywać tak koło 22:00 PL time...
I co ze sobą zrobić?

GlassCutter:
Korpy są aktywne w godzinach takich jak przeciętny dorosły człowiek ma czas na gry, czyli 22PL to szczyt aktywności polskich korpów :)

Azradiel:

--- Cytat: GlassCutter w Maj 15, 2013, 13:18:58 ---Korpy są aktywne w godzinach takich jak przeciętny dorosły człowiek ma czas na gry, czyli 22PL to szczyt aktywności polskich korpów :)

--- Koniec cytatu ---
No niestety się nie zgodzę, w jakąkolwiek grę bym nie grał, eve tez, wszystkie wypady,eventy,aktywnosci itp są umawiane na 19-20 PL time...
Co dla przeciętnego dorosłego człowieka z dwójką dzieci jest całkowicie nie osiągalne :P

GlassCutter:

--- Cytat: Azradiel w Maj 15, 2013, 13:22:01 ---No niestety się nie zgodzę, w jakąkolwiek grę bym nie grał

--- Koniec cytatu ---
W jakichkolwiek innych grach średnia wieku jest przynajmniej 10 lat niższa.

--- Cytat: Azradiel w Maj 15, 2013, 13:22:01 ---wszystkie wypady,eventy,aktywnosci itp są umawiane na 19-20 PL time...
Co dla przeciętnego dorosłego człowieka z dwójką dzieci jest całkowicie nie osiągalne :P

--- Koniec cytatu ---
I myślisz że którykolwiek event wystartował o tej 20PL? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej