Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
Capa PL:
Emeryt szuka corpa...
Witam po długiej przerwie poszukuje korporanci żyjącej w 0.0 w miarę spokojnej okolicy nie naciskającej na pvp, miejsca gdzie można pogadać z ludźmi i wspólnie polatać PVE lub PVP wszystko w formie zabawy a nie odczuwać presji ze ktoś loguje się parę razy na miesiąc, lub traci statki niepotrzebnie :)
Status:
- 50m SK
- carrier do dyspozycji
- doświadczenie w prowadzeniu corpa na terenie 0.0.
marioosh:
dzień dobry,
W piątek postanowiłem się złamać i kupiłem GameCode na granie w eveonline. Przez kilka miesięcy czytałem o eve i mam sporą wiedzę z różnych dziedzin. Najbardziej chciałbym trochę strzelać ale pasjonuje mnie produkcja więc pewnie też trochę pójdę w tą stronę. PvP też jest fajne, ale gram na laptopie bez dzwięków więc pewnie komunikacja może być słaba i mógłbym przegrać.
Nie boję się wyzwań, od razu po zalogowaniu i tutorialu postanowiłem polecieć do Lowsecu (0.5!) ale mnie nie zabili, mimo że było 26 ludzi na localu i dwóch miało żółte czaszki!. Nawet stałem sobie trochę przy gate i czekałem aż zaczną strzelać ale nie strzelali. Trochę mnie to kosztowało nerwów ale wytrzymałem i jestem z siebie dumny. Podejżewam że mogę walczyć PvP, pierwsze koty za płoty.
Najbardziej mnie wpienia ta przerwa miedzy 12tą a 13tą bo mam przerwę w pracy od 12tej do 14 tej i mógłbym pograć 2 godziny, a tak mogę tylko 1.
Aha:
Korp który chciałby mnie zatrudnić :
- musi zapewnić mi statek i początkowy osprzęt,
- nie wymaga TS albo Mumble,
- jak chcecie aby coś produkował to potrzebuję surowce i BPO albo BPO-kopie.
- nie wymagają abym uczestniczył we wszystkich akcjach,( chcaiłbym trochę poznać Eve, polatać sobie, popróbować nowych rzeczy).
- jak ktoś mnie będzie atakował to chciałbym aby członkowie korpa byli pomocni i szybo przyleciel z odsieczą.
- low sec albo najlepiej 0.0!
Chętni na priv.
PS. Dałem się naciągnąć przez jakąś gównianą korporację... i chcę zmienić.
Wihajster:
--- Cytat: marioosh w Grudzień 10, 2012, 12:52:28 --- do Lowsecu (0.5!) ale mnie nie zabili
--- Koniec cytatu ---
Bardzo potrzebujesz Unseen Academy :)
SokoleOko:
Dwie podpowiedzi:
1) Do PvP komunikacja głosowa jest konieczna, chyba że chcesz latać sam. Każdy laptop obsłuży TS-a, słuchawki z mikrofonem kosztują od 19,90 zł
2) Downtime trwa zwykle ok. 15 minut. Teraz zdarza się że ciut dłużej, bo dopiero co wyszedł dodatek i CCP łata dziury. Za tydzień sytuacja wróci do normy.
Van Mar:
"Przez kilka miesięcy czytałem o eve i mam sporą wiedzę z różnych dziedzin."
Ten fragment mnie najbardziej ujął..
uczyć go nie mogę, niecierpliwy jest on, choć moc w nim silną wyczuwam..
Unseen Academy to raczej konieczność, bo inaczej skończysz jak wielu z nas, którzy po pierwszym zetknięciu z EVE rzucili tym w kąt i wrócili jak im przeszło, inaczej będziesz miał baaaardzo długą i bolesna drogę. Z czasem sam odnajdziesz "swoją ścieżkę", ofc po UA!:)
To jedyny dział, gdzie nie trollują ludzi..każdy pamieta jak zaczynał:))))))
ps.Teraz..dalej...Wasza kolej, wiem, że na to czekacie:)))))))))))))))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej