Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
Isengrim:
--- Cytuj ---Najchetniej polskojezyczna korporacja z TS itp min 50 charów
--- Koniec cytatu ---
Charow czy graczy? :)
Also: Drogi Adminie, czesc edukacyjna mojego trolla mogles zostawic, bo potem sie okaze, ze kolega sie nie nauczyl i popelni ten sam blad. ;)))
stachen:
Witam , w Eve gram od paru lat a obecne konto mam już 364 dni.
Mam 21 lat , jestem spokojnym lubiącym nudę kopaczem , od czasu do czasu dla rozrywki zrobię PvE(hyperionem i nie wyżej niż III lvl).
Lubię kopać , wieczorem, rano, w nocy , 3 doby pod rząd.... Mogę kopać cały czas...o ile zapewnicie mi logistykę
(i ochronę jeżeli mam kopać w Low-sec). Null-sec raczej odpada ponieważ lubię nudę a tam człowiek się nie nudzi.
Chciałbym poznać grupę która kopie w Hi/Lo-sec, która lubi spokój, wspólne pogaduchy na TSie tudzież innym skypie...
Operuję Hulkiem , iteronem V, obeliskiem , hyperionem.
Lada dzień będę mógł latać Orką, a moim marzeniem jest Rorqual.
EDIT: Jak ktoś chętny , prosze pisać na postać Stan Padecain
Xarthias:
Nie dyskutujemy, tylko polecamy korpy, albo zapraszamy do swoich.
Chłopak chce kopać - nie wasz interes.
Reszta -> offtopic
Isengrim:
Zupelnie serio - odkad utluklem pod rzad z 5 Hulkow w hisecu i zobaczylem, ze idzie takiego rozmontowac solo Catalystem, to nie mam watpliwosci, ze kopanie w nullsecu (podobnie jak wszelka inna kerbirka w nullseku) jest znacznie bezpieczniejsze, niz gdzie indziej.
Sprawdz, czy ktorys z polskich corpow z aliansu Inver Brass nie rekrutuje nowych graczy.
Wiking:
Witam. Szukam corpa który para się kopaniem oraz handlem i przyjmie nieopierzonego pilota. Za pare dni będe miał barke. Moge kopać w low secu w późniejszym czasie w 0.0, oczywiście w konwojach. Ktoś może coś polecić?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej