Eve Online > Dyskusje ogólne
Sprzedaż tc za kasę...
Sou:
Dalbys linka?;p
Xarthias:
Z różnych wypowiedzi na forum eve-o np. http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=251102&page=1
--- Cytat: kieron ---We allowed the trade of ISK for Game Time as an extension of the policy allowing the trade of ISK for game related services like TS server rental, forum signatures, etc.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: GM Nova ---I regret to inform you that we do not allow resales Game Time Codes
--- Koniec cytatu ---
Więcej mi się nie chce szukać...
Pomijając powyższe. Nadal najważniejszy jest zapis:
--- Cytat: EULA ---using the Game for commercial, business or income-seeking purposes is strictly prohibited.
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie to wystarczające argumenty. Natomiast przeciwko nie usłyszałem jeszcze żadnego.
Sou:
No to w sumie albo wklepujesz karty do swoich kont ( banalnie latwe do sprawdzenia ) albo masz banana ;)
Blaster:
--- Cytat: Sou w Luty 06, 2007, 22:30:19 ---No to w sumie albo wklepujesz karty do swoich kont ( banalnie latwe do sprawdzenia ) albo masz banana ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie do konca bo jak kupiony za isk TC dam kumplowi którego nie stac na granie ani za kase ani za iski bo zalezy mi zeby gral to nie lamie EULA w swietle tego co powyzej zostalo napisane. :angel:
Sou:
I oni ci uwierza na slowo ? :) Myslisz ze jak kogos zbanuja za to to beda miali jakiekolwiek dowody ze to sprzedal? Patrza tylko ze kupil potem ze wklepalo to pare innych osob chca cie zbanowac to zakladaja sobie ze im sprzedales i tyle;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej