Eve Online > Przedpokój

ArchenTheGreat

(1/3) > >>

ArchenTheGreat:
Witam krajanów.

[*]nickname: ArchenTheGreat
[*]nacja: Caldari
[*]korporacja: D00M.
[*]data "urodzenia": wrzesień 2004
[*]biografia: Początki w The Dark Federation (mission running), potem połączenie z Yesodic Nomads Corp, potem YNC utworzyło z D00M i Exanimo alians o nazwie Triumvirate, potem YNC połączyło się z D00M. Teraz zamiast młócić północ przygotowujemy się do wojny z BOBem/FIX/MC (wojna z FIX i MC już powinna być aktywna).
[/list]

Miło jest widzieć, że Polaków w EVE jest coraz więcej.

Rhovana:
Witaj :)

--- Cytat: ArchenTheGreat w Styczeń 30, 2007, 11:28:42 ---[*]data "urodzenia": wrzesień 2004

--- Koniec cytatu ---

omg długo sie kamuflowałeś ;D

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Rhovana w Styczeń 30, 2007, 12:41:23 ---Witaj :)

--- Cytat: ArchenTheGreat w Styczeń 30, 2007, 11:28:42 ---[*]data "urodzenia": wrzesień 2004

--- Koniec cytatu ---

omg długo sie kamuflowałeś ;D

--- Koniec cytatu ---

Jakoś tak wyszło. W grze spotkałem tylko parę osób z Polski. W mojej pierwszej korporacji była Polka mieszkająca we Francji ale po urodzeniu dziecka przestała grać. Drugiego Polaka musiałem wykopać z YNC za brak aktywności. Zupełnie ignorował innych graczy i nie było sensu trzymać go w korporacji.

Zaglądałem na kilka polskich stron wymienianych przez CCP ale to były głównie strony pojedynczych korporacji. Część przez jakiś czas była zamknięta itp.

Voulture:
Hmm w Doom'ie macie może LordKesh'a teraz? :)

Michieru:
O, nawet strzelalismy sie z Doomami jakos przedwczoraj bodajze, gdzies w lonetrekowych lowsecach :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej