Eve Online > Dyskusje ogólne
Zmiany na lepsze, zmiany na... gorsze
Kamoris:
Wtedy jeszcze nie bylo tech2
Sir Falo:
Hmm... No ja już od beta testów sobie latam i prawdę mówiąc, nie wszystko już pamiętam. Miny były kompletnie nieprzydatne ze względu na bardzo niski promień aktywacji min. Nawet chciałem tego używać, no ale niestety - bez zysków jakichkolwiek.
Rakiety musiałby omijać asteroidy co było naprawdę super sprawą, której kompletnie nie rozumiem dlaczego wycofali. Ale dało się strzelać przez roidy (przynajmniej jak ja grałem). Nigdy nie latałem frygami z cruise lanczerami, ale do siege można było napakować zwykłych rakiet co dawało uber wielką pojemność na te rakietki.
Szkoda, że niestety usuneli wpływ asteroidów na missle. Jeszcze było coś takiego, że gdy sie było blisko roida to nie dało się normalnie odwarpować. Trzeba było odleciec kawałek i dopiero wtedy załapał. (no i straciłęm przez to raz megasa...).
Rhovana:
--- Cytat: Sir Falo w Styczeń 27, 2007, 18:02:57 ---Rakiety musiałby omijać asteroidy co było naprawdę super sprawą, której kompletnie nie rozumiem dlaczego wycofali. Ale dało się strzelać przez roidy (przynajmniej jak ja grałem). Nigdy nie latałem frygami z cruise lanczerami, ale do siege można było napakować zwykłych rakiet co dawało uber wielką pojemność na te rakietki.
Szkoda, że niestety usuneli wpływ asteroidów na missle. Jeszcze było coś takiego, że gdy sie było blisko roida to nie dało się normalnie odwarpować. Trzeba było odleciec kawałek i dopiero wtedy załapał. (no i straciłęm przez to raz megasa...).
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak było kiedyś, ale jeśli turrety strzelały przez asteroidy a missile nie to sory. Jesli tak było to bardzo sie ciesze że to usunęli bo wyważyli bronie w ten sposób. Na pvp missile i tak sa do bani...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej