Eve Online > Dyskusje ogólne
Eksploracja - how to
marioosh:
no wiesz... trudno jest objąć swoim 'zsięgiem' ponad 5k systemów..... zdecydowanie powinni wprowadzić czas 'życia' tego encountera.... nikt go nie znajdzie przez miesiąc. bach. gdzie indziej...
Dormio:
--- Cytat: Mario DelTorres w Maj 10, 2007, 13:27:48 ---no wiesz... trudno jest objąć swoim 'zsięgiem' ponad 5k systemów..... zdecydowanie powinni wprowadzić czas 'życia' tego encountera.... nikt go nie znajdzie przez miesiąc. bach. gdzie indziej...
--- Koniec cytatu ---
Chyba zapowiadali, że tak mają działać (coś mi kołacze po głowie, że trwałość miała być ustawiona na 6d). Oczywiście zapowiadanie nie oznacza, że tak zrobili.
MightyBaz:
troche latalem....teraz nie mam tyle czasu, ale zauwazylem ze:
po znalezieniu lokacji nastepna w tym samym miejscu pojawia si po ok 7 dniach (prowadzielem dzienniki - nie konieczne pokladowe). Oczywscie dochodzi czestoliwosc farmienia
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Mighty Baz w Maj 10, 2007, 14:57:21 ---troche latalem....teraz nie mam tyle czasu, ale zauwazylem ze:
po znalezieniu lokacji nastepna w tym samym miejscu pojawia si po ok 7 dniach (prowadzielem dzienniki - nie konieczne pokladowe). Oczywscie dochodzi czestoliwosc farmienia
--- Koniec cytatu ---
Co masz na mysli piszac "w tym samym miejscu" ? Na tej samej BM'ce? ??? ??? :uglystupid2:
Poza tym... raczej miales fart, jesli miales taka czestotliwosc pojawiania sie CZEGOKOLWIEK w tym samym systemie w tak krotkim czasie... ja w okolicy w ktorej jestem czegos takiego (jesli chodzi o system) nie mam... a okolica przeszukiwana jest codziennie. Jesli miales na mysli konstelacje... o to juz bym sie mogl predzej zgodzic >:D
MightyBaz:
dzienniki robilem na opisie BMki , info :
- jaki rodzaj np. radar
- nazwe -np Sansha Base 1
- date np 0203
okazalo sie ze po ok 7 dniach moglem spokojnie tam leciec i byl radar sansha base
takich lokacji znalazlem ok 60 wylacznie w Providence , czyli moge mowic o jakies statystyce.
Zauwazylem ze sa systemy w ktorych nic nie ma zawsze pomimo ze to 0.0 (tzn nie bylo ani radar ani gravi - inne olewalem)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej