Eve Online > Dyskusje ogólne
D2 Vs ISS
Yogos:
Wrrrr Ellani weź dokładnie przeczytaj mojego posta i popatrz że nie mówiłem o lataniu frachtem w hi sec. Nie każdy pracuje przy kompie i może podejsc co jakiś czas żeby przeładować i ustawić autopilota.
I guzik to jest dla gornikow czy ratowców działać w low sec gdzie kopać/ratować to można za 10 mln/h i się spuszczać że sie faction trafił.
Lub jescze fajniejsza alternatywa kopać veld w 1.0
Visenna Vea:
Po dt ISS utraci sov w KDF. EC ze stacja ISS Cassini zostalo zajete przez D2. F4 z ISS Kopernikus w skutek zdrady Jacoba Majestica ( admiral ISSN okazal sie szpiegiem goonsow, wylaczyl 4 posy w F4 ) przejdzie w rece IAC za 5dni. Jedyna radosna wiesc to to, ze ubieglej nocy obronilismy ZXIC ( ISS Tycho ) silami wylacznie ISS. Morale wyczuwalnie wzroslo :coolsmiley:
V.
LosBekoczoS:
Goonsi dodali nowy txt na chrter ISS :D http://content.imagesocket.com/images/issmorelikelol604.jpg. Jestem smutny bo mi mapa nie pokazuje prawdziwych ownerow danych stacji... zatrzymala sie na poziomie ze ascn wciaz ma polowe feytabolis >:( a i jeszcze co do forum naszego czemu aliance map z lewej strony nie zupgradowala sie ??
Chris:
--- Cytat: Kitten w Styczeń 07, 2007, 23:40:40 ---Ech... Łosiek... ISS nieupadnie bo blobem nieda sie zniszczyc idei
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Visenna Vea --- Dokladnie. Nie mozna zniszczyc idei... Visenna Vea
--- Koniec cytatu ---
Big Blue
Ellaine:
A co myslicie o Daikoku?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej